NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
ip gordum ddos atıcam knk buarda oraları sıl soylım.yarın bı gun biri gorur mkodemune vururBuyurun.
ip gordum ddos atıcam knk buarda oraları sıl soylım.yarın bı gun biri gorur mkodemune vururBuyurun.
Kullandığım ekranTemiz kurulumda bile düzelmediyse donanımsal bir sıkıntı vardır büyük ihtimalle. ama ilk defa duydum böyle donanımsal bir problemin sadece Youtube'da olduğunu. monitörünüz 1080P 144 HZ'mi?
Tamamdır usta. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.ip gordum ddos atıcam knk buarda oraları sıl soylım.yarın bı gun biri gorur mkodemune vurur
Farklı bir ekranla deneme ihtimaliniz var mı? Böyle tanıdıktan felan?Kullandığım ekran
Elimde bu vardı o yüzden bunu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır usta. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
aman usta vallahi ip ni gordumu hackerlar patlatır soylım.Kullandığım ekran
Elimde bu vardı o yüzden bunu kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır usta. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
En azından bir dönüştürücü alıp deneyin bence. birde sistemi test edin. OCCT testi yapın, memtest yapın.Maalesef. Evde var fakat onlar da eski display portlu kare ekranlar.
86 için flashbellek gerekli ve biraz uğraşlı.Occt yükledim. Öbürü Memtest86 mı?
3D testini 5 dakika yapacağım OCCT. Daha sonra Memtest 64 kullanırım.86 için flashbellek gerekli ve biraz uğraşlı.
Memtest64 için uğraş yok, ama memtest86 kadar doğru bilgiler vermez.
86 için flashbellek gerekli ve biraz uğraşlı.
Memtest64 için uğraş yok, ama memtest86 kadar doğru bilgiler vermez.
Eski sürümlerde de bu sorun devam ediyordu. Birçok konu açtım bu sorun yüzünden.Ekran kartı driverını hangi sürümde kullanıyorsunuz bu arada? Son sürümse onun bir öncesine çekerseniz belki bir yararı olabilir.
Artık tek tek tüm parçaları denemekten başka pek çare yok gibi. Donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor mu?Eski sürümlerde de bu sorun devam ediyordu. Birçok konu açtım bu sorun yüzünden.