YouTube Videolarım İçin Eleştiri İstiyorum (LÜTFEN)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,742
Merhaba;
2 aydır youtube kanalıma oyun videoları yükleyip insanlara sunuyorum, amacım insanlar hem oyun izlesinler hem de gülsünler, iç Anadolu bölgesin de yaşadığım için bizim oraların şivesini kullanarak renk katmaya çalışıyorum, kısa süre içerisinde de Premiere Pro öğrenmeye başladım ve şuan iyi kötü kendi videolarımı montajlayacak duruma geldim. Buraya 2 videomu ekleyeceğim eğer vakit ayırıp biraz eleştiride bulunursanız çok sevinirim hatalarımı ve videolar hakkında ki genel düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
@Abdullah Hacıgül senin fikrini almayı da çok isterim.

Son düzenleme:
Thumbnailler güzel ancak üzerine yazdığın yazıları daha modern bir font ile yazarsan daha güzel olabilir.
Bir sonraki videom da bu önerinizi gerçekleştirmiş olacağım. Ve eğer vaktiniz varsa kısaca izleyip video içerisinde ki akıcılığı (konuşma sohbet yönünden) nasıl buluyorsunuz? İzlerken sıkılıyor musunuz yani?

Bir sonraki videom da bu önerinizi gerçekleştirmiş olacağım. Ve eğer vaktiniz varsa kısaca izleyip video içerisinde ki akıcılığı (konuşma sohbet yönünden) nasıl buluyorsunuz? İzlerken sıkılıyor musunuz yani?
Ofis bilgisayarında hoparlör yok malesef :( Eve geçtiğimde hatırlarsam bir bakarım :D

İzlemek istiyorum ama spoiler yicem :peepo1:

Ofis bilgisayarında hoparlör yok malesef :( Eve geçtiğimde hatırlarsam bir bakarım :D
İnşallah hatırlarsın :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video kapağından aşırı rahatsız oldum diyebilirim
Bir arkadaşım daha az önce benzer bir şey söyledi bugün itibari ile artık yeni bir düzenleme yapacağım küçük resimler için. Başka düşünceniz öneriniz var mı?

Merhaba;
2 aydır youtube kanalıma oyun videoları yükleyip insanlara sunuyorum, amacım insanlar hem oyun izlesinler hem de gülsünler, iç Anadolu bölgesin de yaşadığım için bizim oraların şivesini kullanarak renk katmaya çalışıyorum, kısa süre içerisinde de Premiere Pro öğrenmeye başladım ve şuan iyi kötü kendi videolarımı montajlayacak duruma geldim. Buraya 2 videomu ekleyeceğim eğer vakit ayırıp biraz eleştiride bulunursanız çok sevinirim hatalarımı ve videolar hakkında ki genel düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
@Abdullah Hacıgül senin fikrini almayı da çok isterim.

webcamin açısını değiştirsen güzel olur aşağıdan biraz rahatsız etti beni

Thumbnail fontu ve rengi değiştirilebilir. Topluluğun daha fazla izlediği online oyunlar (valorant gibi) üzerinden videolar çekilebilir.

Bir arkadaşım daha az önce benzer bir şey söyledi bugün itibari ile artık yeni bir düzenleme yapacağım küçük resimler için. Başka düşünceniz öneriniz var mı?
Ses kalitesi benim pek hoşuma gitmedi
Biraz daha iyi bir mikrofonlu kulaklık alın bence

Kamera yeri yazıları kapatıyor, bir de biraz büyük geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri