Neler Yeni

Youtube YouTube videom sızce nasıl?

ahmwtxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Daha önceden bir kanalım vardı yine aynı türde içerikler üretiyordum.Ama spamdan dolayı artık 0 izleniyor videolarım.Bende yeni bir kanal açıp bu kanaldan devam etmeyi düşündüm.Bu kanalıda bugün açtım. videoyuda 1 saat içinde her şeyiyle birlikte hazırladım. Videoya puan verir misiniz? Vede bana tavsiyeler verirmisiniz?

Link: Tıkla

Not: Bu Arada Arkadaşlar Yt Hesabı Yeni Olduğundan Dolayı Videoyu Beğenerek Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

Son düzenleme:

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Daha önceden bir kanalım vardı yine aynı türde içerikler üretiyordum.Ama spamdan dolayı artık 0 izleniyor videolarım.Bende yeni bir kanal açıp bu kanaldan devam etmeyi düşündüm.Bu kanalıda bugün açtım. videoyuda 1 saat içinde her şeyiyle birlikte hazırladım. Videoya puan verir misiniz? Vede bana tavsiyeler verirmisiniz?

Link: Tıkla
Yapay zeka olunca ses çok yapmacık oluyor hocam

Claw's

80+ Silver
O videoyu 1 saat içinde sıfırdan hazırlamanın imkanı yok. Video metni yazmak bile ayrı bir olay.

ahmwtxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapay zeka olunca ses çok yapmacık oluyor hocam
hocam haklısınız evet ama bende ingilizce konuşamıyorum.türkçe içerik üretmek istersem eğer rekabet çok, kitle çok küçük ve çok seçici.sence videolarımı nasıl daha kaliteli hale getirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O videoyu 1 saat içinde sıfırdan hazırlamanın imkanı yok. Video metni yazmak bile ayrı bir olay.
metni tamamen ben yazmadım knkm chat gptye şablonu hazırlattım bilgileri kendim yazdım sadece

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
hocam haklısınız evet ama bende ingilizce konuşamıyorum.türkçe içerik üretmek istersem eğer rekabet çok, kitle çok küçük ve çok seçici.sence videolarımı nasıl daha kaliteli hale getirebilirim

metni tamamen ben yazmadım knkm chat gptye şablonu hazırlattım bilgileri kendim yazdım sadece
Ses efektleri ekle konuştuğun şey üzerinden sürekli ekranda resimler dönsün

Claw's

80+ Silver

Kimse chat gpt'ye yazdırılıp ai'a okutulan bir videoyu izlemez.

ahmwtxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Kimse chat gpt'ye yazdırılıp ai'a okutulan bir videoyu izlemez.
knkm işte bende o yüzden tamamen chat gptye yazdırmıyorum.ve bu konuyuda önerileriniz için açtım.varmı bir önerin?

Claw's

80+ Silver
knkm işte bende o yüzden tamamen chat gptye yazdırmıyorum.ve bu konuyuda önerileriniz için açtım.varmı bir önerin?
Bir kere İngilizce'ye tam hakim olmadan ingilzce uzun videolar yapma. Yapacaksan shorts yap.
Türkçe yaparsan kendi sesinle, kendi yazdığın metinle devam et. Özgünlüğünü kat.

ahmwtxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Bir kere İngilizce'ye tam hakim olmadan ingilzce uzun videolar yapma. Yapacaksan shorts yap.
Türkçe yaparsan kendi sesinle, kendi yazdığın metinle devam et. Özgünlüğünü kat.
shorts videolarınıda zamanında denedim ama bir türlü sonuç alamadım şimdi senin tavsiyen üzerine 1 adet shorts hazırlayıp paylaşacağım.Hazır olunca Burayada atarım

Claw's

80+ Silver
shorts videolarınıda zamanında denedim ama bir türlü sonuç alamadım şimdi senin tavsiyen üzerine 1 adet shorts hazırlayıp paylaşacağım.Hazır olunca Burayada atarım
Dostum öyle 1 tane atmakla falan olmaz.
Bir konspetin, düzenin olması lazım.
Videoları güzel, izlenebilir yapman lazım.
ÇOk izlenen kanallardan kopya çekebilirsin.
Ve en önemlisi bir şeyleri farklı yapman lazım, ki insanlar seni izlesin.

ahmwtxxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet
Dostum öyle 1 tane atmakla falan olmaz.
Bir konspetin, düzenin olması lazım.
Videoları güzel, izlenebilir yapman lazım.
ÇOk izlenen kanallardan kopya çekebilirsin.
Ve en önemlisi bir şeyleri farklı yapman lazım, ki insanlar seni izlesin.
yok knkm bende zaten 1 adet atıp bırakmayacağım şuan senin puanlaman için bir tane yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,665
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom