valla ucuza yaptiysan olmus ama en basit olarak soyle soyliyeyim renk skalasi olmamisArkadaşlar müşterimin için Youtube videosunu editledim A dan Z ye ben yaptım nasıl sizce?
Kapak için mi hocam ? Video nasıl olmuş peki?valla ucuza yaptiysan olmus ama en basit olarak soyle soyliyeyim renk skalasi olmamis
videoyu izlememistim 3dk ya kadar izledim simdi araya neydi adi neyse araya gecisli bir sekilde gulme videosu koymussun ya o olmamis mesela sanki baska bir videoya gecmisiz havasi vermis ve bunu koymak icin dogru bi zaman degil ve olsa bile gulme videosu uzun kalmisKapak için mi hocam ? Video nasıl olmuş peki?
muzik secimin klasik ama guzel olmusvideoyu izlememistim 3dk ya kadar izledim simdi araya neydi adi neyse araya gecisli bir sekilde gulme videosu koymussun ya o olmamis mesela sanki baska bir videoya gecmisiz havasi vermis ve bunu koymak icin dogru bi zaman degil ve olsa bile gulme videosu uzun kalmis
renk skalasi yanlis dedigim yer ise kapak kismiydi evet turuncu mor goze guzel hitap eden bir renk ama gecisli ve yerine gore kullanmak lazim buraya hic uymamis buranin arka plank karanlik oldugu icin beyaz ve mavi renk tercih edilebilirdi
Hocam yarama tuz basıyorsunuzGüzel bi oyun videosu olmuş .Thumbnail, intro ve outroyu da beğendim. Eleştireceğim 2 kısım var. Birincisi introda ve video içinde aynı yazı stili ve rengini kullanmış olmanız. Benim hoşuma gitmiyo böyle olunca.
2. olarakta görüntü kalitesi avc1 kodeğinden dolayı düşük geldi gözüme.
Youtube da partnerliği olmayan düşük aboneli kişiler için videoyu render alırken 2k olarak alırsanız youtube a yüklerken vp09 kodeği üzerinden yüklüyor ve 1080p de kalite çok düşmüyor. (2k render alınca Video boyutu artıyor fakat güzel kalite için değer her türlü)
Videoda mi drop var droplu gta5 oynaya oynaya bende mi hastalık olduArkadaşlar müşterimin için Youtube videosunu editledim A dan Z ye ben yaptım nasıl sizce?
Tesekkür ederim değerli yorumların için. Photoshopta bu sıkıntımı aşamıyorum bazen çok güzel renk skalası tutturuyorum bazende çuvallıyorum.videoyu izlememistim 3dk ya kadar izledim simdi araya neydi adi neyse araya gecisli bir sekilde gulme videosu koymussun ya o olmamis mesela sanki baska bir videoya gecmisiz havasi vermis ve bunu koymak icin dogru bi zaman degil ve olsa bile gulme videosu uzun kalmis
renk skalasi yanlis dedigim yer ise kapak kismiydi evet turuncu mor goze guzel hitap eden bir renk ama gecisli ve yerine gore kullanmak lazim buraya hic uymamis buranin arka plank karanlik oldugu icin beyaz ve mavi renk tercih edilebilirdi
Ahahaha yok oyundaki hero biraz drop yiyormus gibi yürüyor.Videoda mi drop var droplu gta5 oynaya oynaya bende mi hastalık oldu