Neler Yeni

YouTube videosu nasıl sizce?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar müşterimin için Youtube videosunu editledim A dan Z ye ben yaptım nasıl sizce?

valla ucuza yaptiysan olmus ama en basit olarak soyle soyliyeyim renk skalasi olmamis

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Kapak için mi hocam ? Video nasıl olmuş peki?
videoyu izlememistim 3dk ya kadar izledim simdi araya neydi adi neyse araya gecisli bir sekilde gulme videosu koymussun ya o olmamis mesela sanki baska bir videoya gecmisiz havasi vermis ve bunu koymak icin dogru bi zaman degil ve olsa bile gulme videosu uzun kalmis

renk skalasi yanlis dedigim yer ise kapak kismiydi evet turuncu mor goze guzel hitap eden bir renk ama gecisli ve yerine gore kullanmak lazim buraya hic uymamis buranin arka plank karanlik oldugu icin beyaz ve mavi renk tercih edilebilirdi

abcdefg1234

80+ Silver
Güzel bi oyun videosu olmuş .Thumbnail, intro ve outroyu da beğendim. Eleştireceğim 2 kısım var. Birincisi introda ve video içinde aynı yazı stili ve rengini kullanmış olmanız. Benim hoşuma gitmiyo böyle olunca.

2. olarakta görüntü kalitesi avc1 kodeğinden dolayı düşük geldi gözüme.

Youtube da partnerliği olmayan düşük aboneli kişiler için videoyu render alırken 2k olarak alırsanız youtube a yüklerken vp09 kodeği üzerinden yüklüyor ve 1080p de kalite çok düşmüyor. (2k render alınca Video boyutu artıyor fakat güzel kalite için değer her türlü)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
videoyu izlememistim 3dk ya kadar izledim simdi araya neydi adi neyse araya gecisli bir sekilde gulme videosu koymussun ya o olmamis mesela sanki baska bir videoya gecmisiz havasi vermis ve bunu koymak icin dogru bi zaman degil ve olsa bile gulme videosu uzun kalmis

renk skalasi yanlis dedigim yer ise kapak kismiydi evet turuncu mor goze guzel hitap eden bir renk ama gecisli ve yerine gore kullanmak lazim buraya hic uymamis buranin arka plank karanlik oldugu icin beyaz ve mavi renk tercih edilebilirdi
muzik secimin klasik ama guzel olmus

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Video kalitesi haricinde pek de söyleyecek bir şey bulamadım ancak şeyi soracağım, şu introdaki gibi arka plan müziklerini nereden buluyorsun?

griffn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Toptaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bi oyun videosu olmuş .Thumbnail, intro ve outroyu da beğendim. Eleştireceğim 2 kısım var. Birincisi introda ve video içinde aynı yazı stili ve rengini kullanmış olmanız. Benim hoşuma gitmiyo böyle olunca.

2. olarakta görüntü kalitesi avc1 kodeğinden dolayı düşük geldi gözüme.

Youtube da partnerliği olmayan düşük aboneli kişiler için videoyu render alırken 2k olarak alırsanız youtube a yüklerken vp09 kodeği üzerinden yüklüyor ve 1080p de kalite çok düşmüyor. (2k render alınca Video boyutu artıyor fakat güzel kalite için değer her türlü)
Hocam yarama tuz basıyorsunuz :)
Bu sorun benimle birlikte çoğu Türk gencinin yaşadığı bir problem. Müşterimin aynı anda kayıt ve oyuna sistemi yetmiyor sanırım.

griffn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ömer Toptaş

Tesekkür ederim değerli yorumların için. Photoshopta bu sıkıntımı aşamıyorum bazen çok güzel renk skalası tutturuyorum bazende çuvallıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoda mi drop var droplu gta5 oynaya oynaya bende mi hastalık oldu
Ahahaha yok oyundaki hero biraz drop yiyormus gibi yürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,667
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom