Neler Yeni

Youtube'a dizi yükleyerek para kazanmak

efeaks88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Aksoy
Merhaba arkadaşlar ben kendimi her gece uykuya dalıcakken saçma sapan dizi sahneleri izlerken buluyorum. Dedimki bunu bende kesit kesit youtube'ta yayınlasam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam olur mu ?
Telif yer miyim yemezsem gelir elde eder miyim. (gelir elde ettiğim video telif yerse o parayı geri vermem gerekir mi ?) Bu gibi soruların yanıtlarını bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim iyi forumlar

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Edit tarzı yaparsan büyük ihtimal yemezsin ama direkt sahneyi koyarsan yersin. Belki kanal çok büyürse telif yiyebilirsin.

efeaks88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit tarzı yaparsan büyük ihtimal yemezsin ama direkt sahneyi koyarsan yersin. Belki kanal çok büyürse telif yiyebilirsin.
Peki ya para kazanma şansım var mı ? Bide para kazandıktan sonra o video'ya yasak gelirse o parayı geri vermem gerekir mi

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Merhaba arkadaşlar ben kendimi her gece uykuya dalıcakken saçma sapan dizi sahneleri izlerken buluyorum. Dedimki bunu bende kesit kesit youtube'ta yayınlasam ve bundan gelir elde etmeye çalışsam olur mu ?
Telif yer miyim yemezsem gelir elde eder miyim. (gelir elde ettiğim video telif yerse o parayı geri vermem gerekir mi ?) Bu gibi soruların yanıtlarını bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim iyi forumlar
telifi geç dava bile yiyebilirsin

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Peki ya para kazanma şansım var mı ? Bide para kazandıktan sonra o video'ya yasak gelirse o parayı geri vermem gerekir mi
adamlar kanaldan kazanacağın bütün paraları kendilerine alabilirler videodan kazanacağın kuruşa kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kanalın gelirini onlar üstlerine alıyor

Max imre

80+ Bronze
Telif var. Dizinin yapımcı şirketi falan hakkında suç duyurusunda bulunurlarsa eğer geçmiş olsun. Bir de vergisi var bunu çok fazla para bile kazanamazsın.

Maeve Wiley

80+ Bronze
Para kazanma olayını unut derim. Nedenleri;
1-) Youtube para kazanma başvurunu kabul etmez ve sana şunu der "Aynı veya tekrarı kullanılan içeriği yayınladığınız için başvurunuz reddedildi. Özgün içerlikler oluşturup tekrardan başvuru yapabilirsiniz" (buna benzer bişeydi sanırsam)
2-) Diyelim Youtube başvurunu kabul etti ve düzenli ve hatrı sayılır para kazandın. Bundan vergi ödemen lazım bu vergiyi ödemek içinde şahıs şirketi kurman lazım. Bu da ayrı bir uğraş zaten. Şahıs şirketi olayı nasıl oluyor bilmiyorum o yüzden bir şey açıklayamam.

efeaks88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Istediğim bilgilendirmeye artık sahibim, iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,115
Son üye
furkaniz
Top Bottom