Neler Yeni

YouTube’a Valorant videoları çekmek istiyorum ve ekran kartı Amd mi Nvidia mı?

Rascon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rüstem Söylemez
Bütçe
10000
Merhaba, ben başlıkta da belirttiğim gibi YouTube için F/P sistem dizmeyi düşünüyorum. Normalde Amd Rx 6600 lü sistem düşünüyordum. Fakat Donanım Arşivi YouTube kanalında ki son “Nvidia Fanboyları İle Konuşuyorum” videosunda hem Amd hem Nvidia kullanan arkadaşlar, Amd ekran kartlarında ekran kaydı yaparken 50 fps kaybı yaşıyorum gibi bir şey söylemişlerdi. Nvidia tarafında böyle olmadığını ekran kartının çok stabil çalıştığını söylemişlerdi. Anladığım kadarıyla böyleydi yani. Bu durumda ben de YouTube videosu çekeceğim için Amd rx 6600 de de böyle bir sorun olur mu bilemediğim için kafamda soru işaretleri oluştu. Biraz araştırdıktan sonra GTX 1650 li sistem düşünmeye başladım. Cidden AMD kartla ekran kaydı yaparken FPS oyunlarında özellikle Valorant gibi, FPS kaybı yaşar mıyım?

İlk kez konu açtım, cevaplarsanız sevinirim :D.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,311
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba, ben başlıkta da belirttiğim gibi YouTube için F/P sistem dizmeyi düşünüyorum. Normalde Amd Rx 6600 lü sistem düşünüyordum. Fakat Donanım Arşivi YouTube kanalında ki son “Nvidia Fanboyları İle Konuşuyorum” videosunda hem Amd hem Nvidia kullanan arkadaşlar, Amd ekran kartlarında ekran kaydı yaparken 50 fps kaybı yaşıyorum gibi bir şey söylemişlerdi. Nvidia tarafında böyle olmadığını ekran kartının çok stabil çalıştığını söylemişlerdi. Anladığım kadarıyla böyleydi yani. Bu durumda ben de YouTube videosu çekeceğim için Amd rx 6600 de de böyle bir sorun olur mu bilemediğim için kafamda soru işaretleri oluştu. Biraz araştırdıktan sonra GTX 1650 li sistem düşünmeye başladım. Cidden AMD kartla ekran kaydı yaparken FPS oyunlarında özellikle Valorant gibi, FPS kaybı yaşar mıyım?

İlk kez konu açtım, cevaplarsanız sevinirim :D.
50 fps falan cart curt saçma geliyor bana onları sallama
Ama bildiğim en doğru şey amd ekran kartlarında (5700xt ile bile test ettim) yayın yapmada falan görüntüde piksellik oluyor.
işlemcileri eyvallah çok güzel yayınıda işlemciden veriyorum cam gibi oluyor videoyuda işlemciden çekiyorum.
ama videoyu ekran kartından çekeceksen kesinlikle nvidia al
gtx 1650 demişsin onu düşünme onu alacaksan tabii ki 6600 almak daha mantıklı ama 6600 yerine 3060 alabiliyorsan 3060 daha iyi olur

Rascon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rüstem Söylemez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağol reis. Peki bu işlemciden ekran kaydı nasıl oluyor, yani normalde ekran kaydını yaparken sistem otomatik ekran kartını kullanmıyor mu? Ekran kaydını OBS studio dan yapmayı düşünüyorum.

Top Bottom