LionMAX 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 62 Reaksiyon skoru 22 9 Nisan 2020 #1 YouTube'da Beğendiyim Videoları Herkese Açık Yapma Nasıl Yapılıyor ? Çekilişe katıldım ama beğendiğim videolar gizli gözüküyor. Ayarların hepsini herkes açık yaptım hala gizli.
YouTube'da Beğendiyim Videoları Herkese Açık Yapma Nasıl Yapılıyor ? Çekilişe katıldım ama beğendiğim videolar gizli gözüküyor. Ayarların hepsini herkes açık yaptım hala gizli.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,606 14 Nisan 2020 #2 Ayarlar>Gizlilik>Kayıtlı tüm oynatma listelerim gizli kalsını kapatın. Biraz kendiniz araştırsaydınız 4 gün beklemezdiniz.
Ayarlar>Gizlilik>Kayıtlı tüm oynatma listelerim gizli kalsını kapatın. Biraz kendiniz araştırsaydınız 4 gün beklemezdiniz.
LionMAX 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 62 Reaksiyon skoru 22 15 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emirhandkee yazmış: Ayarlar>Gizlilik>Kayıtlı tüm oynatma listelerim gizli kalsını kapatın. Biraz kendiniz araştırsaydınız 4 gün beklemezdiniz. Devamı için tıklayın... Zaten dediğinizi yapmıştım işe yaramadığından yazdım.
Emirhandkee yazmış: Ayarlar>Gizlilik>Kayıtlı tüm oynatma listelerim gizli kalsını kapatın. Biraz kendiniz araştırsaydınız 4 gün beklemezdiniz. Devamı için tıklayın... Zaten dediğinizi yapmıştım işe yaramadığından yazdım.