Neler Yeni

YouTube'da siyaset içeriklerini engellemek için uzantı var mı?

neptün yüksel

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba. Ben Yüksel Zor. Namı diğer Neptün Yüksel.

Arkadaşlar ben siyasi içerikleri engellemek istiyorum YouTube üzerinden. Bunu engellemek için uzantı veya zorlaşıtıcı olmayan yöntemler var mıdır? Mesela tek tek ilgilenmiyorum demek uğraştırıcı oluyor. Yapmama rağmen hala çıkıyor.

pc ustasi1

80+ Silver

Arkadaşlar ben siyasi içerikleri engellemek istiyorum YouTube üzerinden. Bunu engellemek için uzantı veya zorlaşıtıcı olmayan yöntemler var mıdır? Mesela tek tek ilgilenmiyorum demek uğraştırıcı oluyor. Yapmama rağmen hala çıkıyor.
ilgilendiğin videolara bakarsan o çıkar

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Sadettin Y
Ha ben hiç aratmadım siyaset yada o konuyla alakalı bir kanalı ve videoyu bile açmadım.
bir süre farklı konularda video izlerseniz anasayfanız o videolara benzer iceriklerde video onerileriyle dolar.

neptün yüksel

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir süre farklı konularda video izlerseniz anasayfanız o videolara benzer iceriklerde video onerileriyle dolar.
O da olmuyor ki maalesef. Çünkü uzun zamandır böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsam buldum;
1684856042709.png

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
çıkan videolara sağ alttaki üç noktaya tıklayıp ''ilgilenmiyorum'' seçeneğini seç. her çıkan videoya yap. 5dk sonra çıkmamaya başlar...

Ekler

• 31.png
    31.png
    6 KB · Hit: 27

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Olcay akbulut

hocam algoritma hızlı değişiyor onun yerine ilgilendiğiniz videoları izlemeye devam ederseniz algoritma düzelir elbet, ek olarak bu içeriği önerme değilde bu kanalı önerme yaparsanız da hızlı değişiyor algoritma. Ben genelde öyle yapıyorum. Ancak yinede bi şeyden tamamen kurtulmak mümkün değil algoritmanın doğasına uymuyor. O şey fazla izleniyorsa seve seve izletiyorlar :D

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Videonun üstüne gel 3 nokta gibi bir şey var ona tıkla ilgilenmiyorum de bir kaç videoya bunu yap ekstra olarak o tür videoları izlemesen ileride düzelir,bu arada her konunda kendini tanıtmana da gerek yok.

neptün yüksel

80+ Bronze
Videonun üstüne gel 3 nokta gibi bir şey var ona tıkla ilgilenmiyorum de bir kaç videoya bunu yap ekstra olarak o tür videoları izlemesen ileride düzelir,bu arada her konunda kendini tanıtmana da gerek yok.
İzlemiyorum ve onuda yaptım. Ben uzun zamandır YouTube kullanıyorum üstelik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,945
Üyeler
159,243
Son üye
Rıfat_altunoz
Top Bottom