Youtube'dan para kazanmak gösterildiği kadar kolaymı?

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Youtube a shorts videosu çekerek para kazanmak gerçekten kolaymı? yapay zeka ile animasyon ve seslendirme birazda editle shortslardan para kazanabilirmiyiz? brainrot içerikler vs paylaşanlar kazanıldığını söylüyorlar ama inanmadım açıkçası,bu işle uğraşanlar varsa dm den bana bilgilendirme yapabilirmi? teşekkürler.

Youtube a shorts videosu çekerek para kazanmak gerçekten kolaymı? yapay zeka ile animasyon ve seslendirme birazda editle shortslardan para kazanabilirmiyiz? brainrot içerikler vs paylaşanlar kazanıldığını söylüyorlar ama inanmadım açıkçası,bu işle uğraşanlar varsa dm den bana bilgilendirme yapabilirmi? teşekkürler.
Shortslardan 1₺ dahi kazanılmıyor reklam yok çünkü sadece kanalın görünürlüğünü artırıyor

Shortslardan 1₺ dahi kazanılmıyor reklam yok çünkü sadece kanalın görünürlüğünü artırıyor
hayır hocam kazanılıyor shorts için farklı bir politika izliyor youtube

Kaç Lira kazandın?
hocam ben kazanmadım ama kazanan tanıdığım var ayrıntılı öğrenmek istiyorsan webmaster forumlarında anlatanlar var gidip inceleyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlangıçta komik rakamlar olabiliyor mesela 50 lira ayda gibi ama video sayın arttıkça günlük izlenmeler arttıkça katlanarak artıyor bu miktar

Deneyen biri olarak çok zor
Motivasyonunuz azsa hiç denemeyin
Moraliniz bozulur tamamen istikrar işi bu
Türkçe shortslar 1000 izlenme başı 0.90tl anca alırsınız
İngilizce yapıp amerika veya gelişmiş Avrupa ülkelerinden izlenme alırsanız 5-7tl arası değişebilir
Ama para kazanma açmak için 3 ayda 10 milyon izlenmeye ve 1000 abonesi aşmaniz gerekir buda zor
Ve 100tl-200tl kazandım çekeyim diyemezsiniz birkaç yıl sonra vergi ve baglur vermediniz diye 100binleri bulan cezalarla karşı karşıya kalabilirsiniz
1tl bile kazanmanız bagkur ödemek zorundasınız

shorts un nereden izlendiği önemli şuanki bgbm(bin görüntülenme başına maliyet) yi bilmiyorum fakat amerika ve avrupa kesimlerinden izleniyorsa ortlama bir kazanç sağlar
fakat shorts u sadece bir tanıtım olarak yapmak daha mantıklı hem shorts hem yatay vidyo bi arada yaparsan iyi kazançlar elde edersin kimse yapılamaz olduğunu düşünsede izlendimi mümkün

Deneyen biri olarak çok zor
Motivasyonunuz azsa hiç denemeyin
Moraliniz bozulur tamamen istikrar işi bu
Türkçe shortslar 1000 izlenme başı 0.90tl anca alırsınız
İngilizce yapıp amerika veya gelişmiş Avrupa ülkelerinden izlenme alırsanız 5-7tl arası değişebilir
Ama para kazanma açmak için 3 ayda 10 milyon izlenmeye ve 1000 abonesi aşmaniz gerekir buda zor
Ve 100tl-200tl kazandım çekeyim diyemezsiniz birkaç yıl sonra vergi ve baglur vermediniz diye 100binleri bulan cezalarla karşı karşıya kalabilirsiniz
1tl bile kazanmanız bagkur ödemek zorundasınız
arkadaş benimkinin detaylısını açıklamış :D

mesela ben hobi olarak ingilizce kanal açtım izlenmelerin hepsi amerikadan fakat para kazanmıyorum daha yeni kazanırmıyım bilmiyorum o gözlede bakmıyorum
bu kanala bakabilirsin içerikleri bilgilendirici ve detaylı

değil. olsaydı göstermezlerdi zaten
burda youtube platformunu güzel gösterme gibi bir amacım yok fakat kazananlar nasıl kazanıyor?
şans ta olabilir içerikte botda demekki kazanılabiliyorki yapan insan sayısı fazla

burda youtube platformunu güzel gösterme gibi bir amacım yok fakat kazananlar nasıl kazanıyor?
şans ta olabilir içerikte botda demekki kazanılabiliyorki yapan insan sayısı fazla
kazanmıyoki kazanıyomuş gibi gösteriyolar o gösterdikleri videolar izleniyo kitap mitap eğitim seti satıyolar
avrupada amerikada olan tekelden yönetilen büyük hesaplar var onlar deli gibi para basıyordur manzara falan paylaşıyorlar orda dolar bazlı burda tl bazlı olduğundan 3 kuruş için verilecek emeğe değmez.

kazanmıyoki kazanıyomuş gibi gösteriyolar o gösterdikleri videolar izleniyo kitap mitap eğitim seti satıyolar
avrupada amerikada olan tekelden yönetilen büyük hesaplar var onlar deli gibi para basıyordur manzara falan paylaşıyorlar orda dolar bazlı burda tl bazlı olduğundan 3 kuruş için verilecek emeğe değmez.
tamam okuduysan yukarıda bende diyorumki avrupa ve amerikadan izlenen vidyolar kazandırıyo neredeyse aynı şeyden bahsediyoruz kanalının konumu değil önemli olan izlendiği yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,088
Son üye
otdbaskan
Geri