youtube'uma bir şey oldu

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,626
SharedScreenshot.jpg

soldaki şeyler felan biraz küçüldü sanki
Post automatically merged:

bakın size normal degiliyor olabilir fotoda ama bende çok değişik
SharedScreenshot.jpg

Ctrl tıklayıp farenin tekerleğini döndürür müsün ?

Yav arkadaş, doğrusu "YouTube'a bir şey mi oldu?" olacak. Biraz dikkat...

Yakında sövdürürsünüz de.
olmamış ee napcan anlamadım yani forum kuralları olmasa bişey derdimde biraz terbiyeli olmayı öğrenin siz sonra bana yazı yazmayı öğretirsiniz

Uygunsuz davranış
At anasını satayım, yapıştır kızgınları. Hep böyle olmuştur. Bir insan yanlışını kabul edemez... Kendisi haklıdır hep (!)

Terbiyeyi senden öğreneceğime sokakta dolaşıp da oradan alırım eğitimimi. Daha iyi eğitim görürüm en azından.

At anasını satayım, yapıştır kızgınları. Hep böyle olmuştur. Bir insan yanlışını kabul edemez... Kendisi haklıdır hep (!)
hatamı kabul ediyorum üstedede yazdım gibi yanlış yazmışım demişim zaten lütfen doğru okuyunuz

Terbiyeyi senden öğreneceğime sokakta dolaşıp da oradan alırım eğitimimi. Daha iyi eğitim görürüm en azından.
çok güldüm şuan terbiyeyi ben vercek değilim zaten burda sana kötü bişey bile dememişim bana laf yapıyor bir yanlış yaptık diye bu kadar şey yapmana gerek yoktu insanlar yanlışlarıyla öğreniz hatasız kul yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri