Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- BurningRisen DARKNESS
Geçen gün bir arkadaşım ile birisi youtubede tartışmaya girdi. Arkadaşım karşı tarafa hiçbir küfür yazmamasına rağmen karşı taraf uzunca hakaret dolu bir mesaj yazmıştı. Başlarda yalaka, yağcı tarzı hafif hakaretler etse de en sonunda AFFEDERSİNİZ "bir tarafın kalkmasın" yazmıştı. Araştırmalarım sonucu bu tarz ana merkezi Amerikada bulunan sosyal medya şirketleri katalog suçlar (terör, çocuk istismarı vb. ağır suçlar) dışında IP Adresi ve diğer ISP bilgilerini 3. şahıs ve şirketlere ifşa etmediğini öğrendim. Ülkemizde bulunan şubesinin IP Adreslerine ve diğer ISP bilgilerine erişimi bulunmuyormuş, yalnızca reklam geliri toplamaya yarıyormuş. Ülkemizdeki şubesinin IP adreslerine erişimi bulunmadığından eminim. Fakat IP adreslerinin hangi durumlarda paylaşıldığına dair %100 bilgim yok. Sizlere sorum youtube hangi durumlarda 3. şirketlere ve ana yasa mahkemelerine IP ve ISP bilgilerini veriyor. O duruma göre davamızı açıp sonuca ulaşacağız. Eğer vermiyorsa uğraşmak istemiyoruz. Rica ediyorum bu konuda bilgisi olmayan atıp tutmasın. İnternette çok araştırdım insanlar 2 ye bölünmüş. Bir taraf diyor verir. Bir taraf diyor vermez. Asıl bilgisi olan ve emin olan konuşsun. Şimdiden teşekkür ederim.
Amerikada küfür'ün suç sayılmaması işi biraz zorlaştırıyormuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerikada küfür'ün suç sayılmaması işi biraz zorlaştırıyormuş.
Son düzenleme: