YUES Kablosuz Wireless Gamepad - Xbox Series SX / Xbox one 936 TL

serco35

80+
Reaksiyon skoru
2

Özellikle Xbox seri s-x cihazlarda oynamak isteyenler için fiyat performans kumandasıdir ,
PC için alternatif çok fazla var!!
Bu fiyata yada bunun iki katı parasına daha iyisi varsa buraya yazsın onu alalım :)) çünkü araştırdım bulamadım
Bir tane almıştım 1 e 1 Xbox kolu aynısı tabi korsan ama 2 hafta sonra kapandı satan konsol plus diye bir firma

Orijinal alsak 3000 bin bandında zaten, Xbox a göre kablosuz kollar 3,4,5 Bin TL den aşağıya bulamadım arkadaşlar

Evet PC için yetersiz olabilir ama Xbox ta rakibi yok keşke olsa da alsak Xbox için:)

Özellikle Xbox seri s-x cihazlarda oynamak isteyenler için fiyat performans kumandasıdir ,
PC için alternatif çok fazla var!!
Bu fiyata yada bunun iki katı parasına daha iyisi varsa buraya yazsın onu alalım :)) çünkü araştırdım bulamadım
Bir tane almıştım 1 e 1 Xbox kolu aynısı tabi korsan ama 2 hafta sonra kapandı satan konsol plus diye bir firma

Orijinal alsak 3000 bin bandında zaten, Xbox a göre kablosuz kollar 3,4,5 Bin TL den aşağıya bulamadım arkadaşlar
Ölü bölgefalan var mı acaba

Ölü bölgefalan var mı acaba
Ben bunu almıştım FIFA falan oynadım ve beğendim daha sonra işyerinden arkadaş denemek için aldı geri getirmedi:)
Sonra Xbox 9. Nesil cakma aldım 2 hafta sonra kapandı aldığım fiyat 1800 TL,
Şimdi indirime girince tekrar alıyorum bu paraya daha iyisi Yok, bakın 1500,1700 dahi vereceğim kol bakıyorum bulamıyorum al bu paraya bedava bence,
Xbox için alternatif yok!!!
PC için çok var ve daha iyileri var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas