Yüke Girince Kapanan ASUS RX 470 Mining

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Chapin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,088
Elimde başlıkta belirttiği kart var Furmark testine sokar sokmaz ekran donuyor sonra 2-3 saniye ekran kararıp normale dönüyor. Bunun nedeni nedir? BİOS yazsam değişir mi?

Elimde başlıkta belirttiği kart var Furmark testine sokar sokmaz ekran donuyor sonra 2-3 saniye ekran kararıp normale dönüyor. Bunun nedeni nedir? BİOS yazsam değişir mi?
eskiden kullandığım sapphire rx 470 li sistemde mhz değeri kaldıramadığı noktaya gelince aynı durum yaşanıyordu

sıcaklık ne durumda ?

Sıcaklığı ne durumda?
PSU'nuz nedir?

Arada bir yüke girince ekran gidip geliyor.

Boşta 30 Derece.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba Windows üzerinden yapabilir miyim BİOS güncellemeyi?
boşta önemli değil yükte önemli

PSU'nuz nedir? İlk önce psu yetiyor mu ona bakmak gerekli

Firma kartı miningde kullanılsın diye yapıyor, zaten adı da üzerinde.
Ama beslemesi çok zayıf oluyor, bu da kronik arızalara sebep olabiliyor.
Görüntü çıkışlarından bile kısılan bir karttan ne beklenebilir ki.

Acaba Windows üzerinden yapabilir miyim BİOS güncellemeyi?
Geçmiş konularınızda Mining kartlar hakkında bilgilendirme yapan kişi sizdiniz diye hatırlıyorum ama demek ki yanlış hatırlıyorum.
Ekran kartının tam modelini yazar mısınız?
ROG Strix OC edition gibi

GPU-Z'de böyle bir şey fark ettim bana normal gelmedi sizce normal mi? RX 470-RX 570 sahibi olanlar Power Limit'e bakabilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri