Yüklediğim APK Spotify virüslü olabilir mi?

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,972
Apkmody'den yükledim aylardır sorunsuz kullanıyordum uygulama biraz ağırlaşınca güncellemek istedim son sürümü kurunca karşıma bu çıktı

Screenshot_2021-12-29-19-02-04-470_com.android.vending.jpg

Sizce virüs vs olabilir mi verileri verdiğimi zaten biliyorum benim sorum cihazıma zarar verip vermeyeceği

Son düzenleme:
Apkmody'den yükledim aylardır sorunsuz kullanıyordum uygulama biraz ağırlaşınca güncellemek istedim son sürümü kurunca karşıma bu çıktı

Alıntıyı görüntüle

Sizce virüs vs olabilir mi verileri verdiğimi zaten biliyorum benim sorum cihazıma zarar verip vermeyeceği hakkında
kanka cihazında eğer çok önemli şeyler tutmuyosan banka falan bir sorun olmaz cihaza zararıda biraz uzun zaman sonra ortaya çıkar 6-7 ay gibi ama içindeki virüse bağlı olarak değişir ama eğer e postan banka coin falan hesaplarına bağlıysa telini direkt sıfırlamayı öneririm

kanka cihazında eğer çok önemli şeyler tutmuyosan banka falan bir sorun olmaz cihaza zararıda biraz uzun zaman sonra ortaya çıkar 6-7 ay gibi ama içindeki virüse bağlı olarak değişir ama eğer e postan banka coin falan hesaplarına bağlıysa telini direkt sıfırlamayı öneririm
Öyle olmaz, telefonu imha etmen lazım önce bataryasını sök telefonun kalan parçalarını bir kutuda yak. Sonrasında bataryayı ayrı bir yerde kontrollü bir şekilde patlat.

İndirdiğiniz kaynağa güveniyorsanız sorun yok.

Öyle olmaz, telefonu imha etmen lazım önce bataryasını sök telefonun kalan parçalarını bir kutuda yak. Sonrasında bataryayı ayrı bir yerde kontrollü bir şekilde patlat.

İndirdiğiniz kaynağa güveniyorsanız sorun yok.
Teşekkürler

Bu arada fazla dalgaya verdim içim rahat etmedi ; bu tür uygulamaların ücretli versiyonlarını patchlemek için bir avuç kod kullanılır ve bu kodların normalde zararı yoktur. Ancak hangi APK'nın zararlı ve zararsız olabileceğini bilemeyiz bu yüzden sadece güvendiğiniz kaynaklardan indirme yapınız.

Bu bilgisayarlarda da geçerlidir, yukarıda abartan arkadaşın dedikleri de kısmen doğru kaynak sakat ise her türlü virüsün girmesine olanak sağlamış olursunuz.

Bu arada fazla dalgaya verdim içim rahat etmedi ; bu tür uygulamaların ücretli versiyonlarını patchlemek için bir avuç kod kullanılır ve bu kodların normalde zararı yoktur. Ancak hangi APK'nın zararlı ve zararsız olabileceğini bilemeyiz bu yüzden sadece güvendiğiniz kaynaklardan indirme yapınız.

Bu bilgisayarlarda da geçerlidir, yukarıda abartan arkadaşın dedikleri de kısmen doğru kaynak sakat ise her türlü virüsün girmesine olanak sağlamış olursunuz.
her apk sitesinden yükleme virüslü olanı var olmayanı var
Kendi sitesinden indirdim zaten ne olur ne olmaz diye sormak istedim tekrardan teşekkürler

kanka değişiyor bazıları içine kod enjekte ediyor bende apk kullandım ama bu hatayı vermiyo yani burada bir güvenlik açığı var ki hatası veriliyor yani o batarya konusunda da telefonun fazla enerji tüketmesini sağlaya bilir o da bataryayı öldürecektir yazılımın nelere izin aldığını içindeki kodu bilmeden tam bir şey demek zor

Alıntıyı görüntüle

Sizce virüs vs olabilir mi verileri verdiğimi zaten biliyorum benim sorum cihazıma zarar verip vermeyeceği
büyük ihitmalle rat silmeni öneririm spotify apkye gerek yok ki ücretsiz deneme ile sanal kartla 3 ay premium kullanabilirsin bitince başka hesap açarsın

Apk olduğu için zararlı olabilir diyor.

Apk olduğu için zararlı olabilir diyor.
kanka ondan değil apk inta indiriyon oyun indriyon wp indiriyon onlarda demiyo bunda diyo yani bi değişiklik var ki diyor ama uygulamadın kodlarını içindekileri izinleri incelemeden kesin bir şey demek zor

Geri