sorun sadece steamde mi?steamde indirme yaparken ortalama 5 mb ile indiriyorum fakat internet hızıma göre bu 5mb çok düşük kalıyor en az 50 mb ile indirmem gerek sorun ne nasıl çözerim
hayır direk bilgisayardan kabloyla bağlı internetWifi ile mi indiriyorsun ?
sanırım evet originde minumum 20 mb ile indirme yapıyorum 20 40 mb arası değişiyorsorun sadece steamde mi?
yani bilmiyorum hani 5 mb sabit te kalmıyor 500 kb lara kadar düşüyor ve bu benim internet hızıma göre aşırı düşükSteam sunucularında yoğunluk kaynaklı düşüşler olabilir.
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
İndirme işlemini durdurup buradan test yapar mısın?
Tekrar kontrel ettim epicte ve originde 50 mb le sabit indirme yapabiliyorum hatta daha yükseğede çıkıyor ama 50 nin altına inmiyor fakat steamde 15 in üstüne çıkmıyor 15 ile indirdiği zamanda 5 saniye falan sürüyor sonra tekrar düşüyor 3mb lere hatta 500 kb lara kadar düşüyorsorun sadece steamde mi?
İşte olduğum için deneyemiyorum ama eve geçince steamden download hızımı test edebilirim. Diğer platformlarda sorun yoksa sorun steamde demektir gerçi.sanırım evet originde minumum 20 mb ile indirme yapıyorum 20 40 mb arası değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bilmiyorum hani 5 mb sabit te kalmıyor 500 kb lara kadar düşüyor ve bu benim internet hızıma göre aşırı düşük
Tekrar kontrel ettim epicte ve originde 50 mb le sabit indirme yapabiliyorum hatta daha yükseğede çıkıyor ama 50 nin altına inmiyor fakat steamde 15 in üstüne çıkmıyor 15 ile indirdiği zamanda 5 saniye falan sürüyor sonra tekrar düşüyor 3mb lere hatta 500 kb lara kadar düşüyor