Yüksek dpi lı RGB mouse

c4s3rakun

80+
Reaksiyon skoru
53
Bütçe
400.450
Mouse öneriniz varmıdır?

DPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
belki 16k dpi valorant fantezisi var :ROFLMAO:

DPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
Bence de dpi yüksek olma konusu bildiğin tüketicinin gözünü boyamak gibi bir şey ayrıca pulsefire haste öneririm kullanıyorum güzel mouse

Doğru ama model önerisine açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki 16k dpi valorant fantezisi var :ROFLMAO:
Yok öyle değil kaliteli RGB mouse bulsam bütçeme uygun yeterli [şakaya çok güldüm]

Bence de dpi yüksek olma konusu bildiğin tüketicinin gözünü boyamak gibi bir şey ayrıca pulsefire haste öneririm kullanıyorum güzel mouse
1000 TL ama benim bütçe 450 max

Doğru ama model önerisine açığım

Yok öyle değil kaliteli RGB mouse bulsam bütçeme uygun yeterli [şakaya çok güldüm]

1000 TL ama benim bütçe 450 max
Arkadaş demiş ikinci el bakabilirsin diye.

https://www.epey.com/klavye-mouse/nightsilver-killjoy.html bu var bütçeyi artırırsan

dpi yüksektir
Güzel bütçeyi zorlarım sorun yok ama aldığımda 2 gün sonra bozulmamalı

Güvenceli ise alırım

Arkadaş demiş ikinci el bakabilirsin diye.
MSI clutch gm11 nasıl hocam

Güvenceli ise alırım

Hocam valla benim mouselar hakkında çok bir bilgim yok yanlış bir bilgi vermek istemem daha bilgili insanlara sorabilirsiniz.

Güvenceli ise alırım

o baya kötü diye okudum, hatta bana performax xotran ı önerdiler daha iyi sensör ve daha yüksek dpı diye onu aldım bence msı ı alma

Kral bence bu bütcede performansa önem vermelisin rgb yada DPI değil asus tuf m3 yada legion m300s öneririm sensörleri kaliteli.

Dpi'ın yüksek olması sensörle ilgili sensörün iyi olduğu anlamına geliyor genel olarak, yoksa yüksek dpi oynama sağladığı için değil aslında

Dpi'ın yüksek olması sensörle ilgili sensörün iyi olduğu anlamına geliyor genel olarak, yoksa yüksek dpi oynama sağladığı için değil aslında
Direkt olarak sensör öncelik alınmalı o zaman dpi değil, yazılımla da arttırılabiliyor sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri