DPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.Mouse öneriniz varmıdır?
belki 16k dpi valorant fantezisi varDPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
Bence de dpi yüksek olma konusu bildiğin tüketicinin gözünü boyamak gibi bir şey ayrıca pulsefire haste öneririm kullanıyorum güzel mouseDPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
Doğru ama model önerisine açığımDPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
Yok öyle değil kaliteli RGB mouse bulsam bütçeme uygun yeterli [şakaya çok güldüm]belki 16k dpi valorant fantezisi var
1000 TL ama benim bütçe 450 maxBence de dpi yüksek olma konusu bildiğin tüketicinin gözünü boyamak gibi bir şey ayrıca pulsefire haste öneririm kullanıyorum güzel mouse
Arkadaş demiş ikinci el bakabilirsin diye.Doğru ama model önerisine açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok öyle değil kaliteli RGB mouse bulsam bütçeme uygun yeterli [şakaya çok güldüm]
1000 TL ama benim bütçe 450 max
Güzel bütçeyi zorlarım sorun yok ama aldığımda 2 gün sonra bozulmamalıhttps://www.epey.com/klavye-mouse/nightsilver-killjoy.html bu var bütçeyi artırırsan
dpi yüksektir
Güvenceli ise alırımGüzel bütçeyi zorlarım sorun yok ama aldığımda 2 gün sonra bozulmamalı
MSI clutch gm11 nasıl hocamArkadaş demiş ikinci el bakabilirsin diye.
Hocam valla benim mouselar hakkında çok bir bilgim yok yanlış bir bilgi vermek istemem daha bilgili insanlara sorabilirsiniz.Güzel bütçeyi zorlarım sorun yok ama aldığımda 2 gün sonra bozulmamalı
Güvenceli ise alırım
MSI clutch gm11 nasıl hocam
o baya kötü diye okudum, hatta bana performax xotran ı önerdiler daha iyi sensör ve daha yüksek dpı diye onu aldım bence msı ı almaGüzel bütçeyi zorlarım sorun yok ama aldığımda 2 gün sonra bozulmamalı
Güvenceli ise alırım
MSI clutch gm11 nasıl hocam
Dpi'ın yüksek olması sensörle ilgili sensörün iyi olduğu anlamına geliyor genel olarak, yoksa yüksek dpi oynama sağladığı için değil aslındaDPI bir yerden sonra önemsiz, hemen hemen herkes ya 800 ya 1600DPI kullanıyor. Gidip 16K DPI oyun oynayacak halin yok. Konuya gelirsek ikinci elden Pulsefire Haste kovalayabilirsin.
Direkt olarak sensör öncelik alınmalı o zaman dpi değil, yazılımla da arttırılabiliyor sonuçtaDpi'ın yüksek olması sensörle ilgili sensörün iyi olduğu anlamına geliyor genel olarak, yoksa yüksek dpi oynama sağladığı için değil aslında