İ5-4460 işlemcim gtx 750 ti oc strix ekran kartım var 8 gb ram oyunlarda fps'im yüksek olmasına rağmen oyunlarda yüksek ayarlarda fps drop yiyiyorum anlık taklıma oluyor işlemcim isinmıyor ekran kartım ısınmıyor sorunu nedir acaba ?
monitör hz nedir acaba
televizyondan olacağını düşünüyorum ve fps sabitse karışıklık var demektirMonitör yok tv'den giriyorum oda 75 hz ayarlı
fps sabit örneğin cs'de 300 lerde ama birden fps drop alıyorum anlık gidiyor ama rahatsız ediyor sürekli oluncafps sabit mi
tabi drop yersin fps 300 olsada hissedecegin 75 tir monitor yuzunden o yuzden vsync acfps sabit örneğin cs'de 300 lerde ama birden fps drop alıyorum anlık gidiyor ama rahatsız ediyor sürekli olunca
onu biliyorumda oyunlarda hz farkınıda fps drop yapıcağını hiç bilmiyordum aydınlandımtabi drop yersin fps 300 olsada hissedecegin 75 tir monitor yuzunden o yuzden vsync ac
hitman 2 oynuyordum az önce vsyncde açtım ama aynıtabi drop yersin fps 300 olsada hissedecegin 75 tir monitor yuzunden o yuzden vsync ac
o sisteme 300 fps fazla cunku bi 5 dk oynarsin sonra drop yer haliyle o yuzden hissettiginden fazlasina gerek yokya sabitden kastım yüksek anlamında yani sürekli aynı fpsde kalmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onu biliyorumda oyunlarda hz farkınıda fps drop yapıcağını hiç bilmiyordum aydınlandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hitman 2 oynuyordum az önce vsyncde açtım ama aynı
fpsi 100'e kitlesemde aynı dropu yaşıyorum ayrıca fazla fpsin bi zararı yok kio sisteme 300 fps fazla cunku bi 5 dk oynarsin sonra drop yer haliyle o yuzden hissettiginden fazlasina gerek yok
kardesim 75 sabitleyeceksin monitorun hz neyse onu hissediyorsun zaten aksi takdirde drop olur fazla fps daha fazla isinir haliyle drop olurfpsi 100'e kitlesemde aynı dropu yaşıyorum ayrıca fazla fpsin bi zararı yok ki
monitorun 144 hz olsaydi 144e sabitle diyecektim o zaman da drop yerdin bisey degismezdi sistemin cok iyi degil o yuzden fps kitlemek daha iyifazla fpsin bi zararı yok ki