Yüksek FPS'se Rağmen Donma Yaşıyorum

Reaksiyon skoru
7
oyunlarda yüksek fps e rağmen ani drop ve donma yaşıyorum

İşlemci: R5 1600
Ekran Kartı: RX580 8Gb 256 Bit

Hocam disk doluluğunuz ne kadar ? Ve ekran kartı işlemci sıcaklıkları nasıl ? Birde oyunlar ssdye mi yoksa hddye mi kayıtlı ?

disk nedir ssdmi hdd mi? işlemci ekran kartı sıcaklıkları nasıldır?
mqdefault.jpg

hocam ssd ve hdd var dolulukları yok sıcaklıklar normal işlemci sıcaklığı ve ekran kartı sıcaklığı valorant tarzı oyunlarda 60 70 derece arası 2 side ama oyunda takılma yaşıyorum
Post automatically merged:

roblox gibi bi oyunda bile pc donuyo komple

Hocam disk doluluğunuz ne kadar ? Ve ekran kartı işlemci sıcaklıkları nasıl ? Birde oyunlar ssdye mi yoksa hddye mi kayıtlı ?
yukarı yazdım hocam

disk nedir ssdmi hdd mi? işlemci ekran kartı sıcaklıkları nasıldır?
hem hdd hem ssd hocam 60 70 derece arası the forest valorant tarzı oyunlarda

hocam ssd ve hdd var dolulukları yok sıcaklıklar normal işlemci sıcaklığı ve ekran kartı sıcaklığı valorant tarzı oyunlarda 60 70 derece arası 2 side ama oyunda takılma yaşıyorum

roblox gibi bi oyunda bile pc donuyo komple

yukarı yazdım hocam

hem hdd hem ssd hocam 60 70 derece arası the forest valorant tarzı oyunlarda
Donanımsal bir sıkıntı olabilir hocam,yazdığım sorunlardan hiçbirisi yoksa garip geldi genelde illa birisi olurdu.

Donanımsal bir sıkıntı olabilir hocam,yazdığım sorunlardan hiçbirisi yoksa garip geldi genelde illa birisi olurdu.
hocam youn ssd ye kayıtlı acaba ondan dolayı olabilirmi

çünkü windows geç açılmaya başladı bu ara

hocam youn ssd ye kayıtlı acaba ondan dolayı olabilirmi

çünkü windows geç açılmaya başladı bu ara
Ssdye kayıtlı olması daha iyi yükleme sürelerini azaltır ancak genelde oyunları hdd windowsu ssdye öneriyorlar.Çok tavsiye etmemekle birlikte (zaman açısından) bilgisayarı sıfırlayıp windowsu ssdye kurabilirsiniz,aklıma tek çözüm bu geldi.

Ssdye kayıtlı olması daha iyi yükleme sürelerini azaltır ancak genelde oyunları hdd windowsu ssdye öneriyorlar.Çok tavsiye etmemekle birlikte (zaman açısından) bilgisayarı sıfırlayıp windowsu ssdye kurabilirsiniz,aklıma tek çözüm bu geldi.
hocam bu şekil bi yapayım bakayim nolucak çünkü termal macunu da yeni değiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,277
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri