Usta Netflix hesabımda var ultra ama baktığımda yine çamur bı ayarı vardı isde hangi çözünürlükte izleyorum diye 1080p imiş 2k monitör var ios ve film keyfim kalmıyor internet hizliO sitelerde ki 1080 görüntü olmuyor genelde ondandır. Kalitesini düşürüyorlar daha hızlı yüklemek için. Yüklenen sitelerde bir tık düşürüyor. YouTube bile yüklediğimiz tüm videoları optimize ediyor düşün yani. Çözünürlüğü en iyi derecede almak için Netflix falan gibi mecralar en iyisi. Mesela YouTube'da şu filmi 1080'de izle bakalım o film sitelerinden daha iyi bir kalite sunuyor mu? Yoksa hala çamur gibi mi geliyor görüntü?
Usta Netflix hesabımda var ultra ama baktığımda yine çamur bı ayarı vardı isde hangi çözünürlükte izleyorum diye 1080p imiş 2k monitör var ios ve film keyfim kalmıyor internet hizli
Onuda önerdi biride ondada Türkçe dublaj yokmuş ustaStremio araştır biraz benim gördüğüm en kalitelisi. 4k hdr falan filan ne istersen
Bende en yükseği var ultra 4k ama monitör 2k internet hizli ama 1080p görüntü veriyorNetflix tam paketi almazsan eğer 720p de izleyebiliyorsun.
Daha iyi görüntü var sitelere göre youtube de 4k ya kadar izleyebiliyorum ama Netflix olmuyorO sitelerde ki 1080 görüntü olmuyor genelde ondandır. Kalitesini düşürüyorlar daha hızlı yüklemek için. Yüklenen sitelerde bir tık düşürüyor. YouTube bile yüklediğimiz tüm videoları optimize ediyor düşün yani. Çözünürlüğü en iyi derecede almak için Netflix falan gibi mecralar en iyisi. Mesela YouTube'da şu filmi 1080'de izle bakalım o film sitelerinden daha iyi bir kalite sunuyor mu? Yoksa hala çamur gibi mi geliyor görüntü?
Onuda önerdi biride ondada Türkçe dublaj yokmuş usta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende en yükseği var ultra 4k ama monitör 2k internet hizli ama 1080p görüntü veriyor
Daha iyi görüntü var sitelere göre youtube de 4k ya kadar izleyebiliyorum ama Netflix olmuyor
Çoğunda yok doğrudur eğer tek sen izliceksen zaten altyazıya alış bence orjinal her zaman daha keyifli kim ne derse desin. Ha yerli dublajlı kaliteli bulman imkansız. 4k sitesi vardı filmler hakkında max o yaniOnuda önerdi biride ondada Türkçe dublaj yokmuş usta
Bende en yükseği var ultra 4k ama monitör 2k internet hizli ama 1080p görüntü veriyor
Daha iyi görüntü var sitelere göre youtube de 4k ya kadar izleyebiliyorum ama Netflix olmuyor
önerdiğiniz site varmı bu işleri içinİllaki site olmak zorunda değilse tavsiyem internetteki torrent sitelerinden BluRay rip edilmiş şekilde bulunan filmleri indirip izlemen olur. Takılma, çözünürlük değişmesi gibi sorunlarla uğraşmazsın.
Türkçe dublaj i yok onuda kullandım o yüzden sarmadı yaWatch videos, movies, TV series and TV channels instantly.
Watch your favorite videos, movies and TV series.www.stremio.com