Neler Yeni

Çözüldü✓ yüksek kalite film site uygulama

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
ustalar film izleyebileceğim kaliteli siteler yada uygulama arıyorum 2k monitör var 1080 çamur gibi görünüyor

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
O sitelerde ki 1080 görüntü olmuyor genelde ondandır. Kalitesini düşürüyorlar daha hızlı yüklemek için. Yüklenen sitelerde bir tık düşürüyor. YouTube bile yüklediğimiz tüm videoları optimize ediyor düşün yani. Çözünürlüğü en iyi derecede almak için Netflix falan gibi mecralar en iyisi. Mesela YouTube'da şu filmi 1080'de izle bakalım o film sitelerinden daha iyi bir kalite sunuyor mu? Yoksa hala çamur gibi mi geliyor görüntü?

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sitelerde ki 1080 görüntü olmuyor genelde ondandır. Kalitesini düşürüyorlar daha hızlı yüklemek için. Yüklenen sitelerde bir tık düşürüyor. YouTube bile yüklediğimiz tüm videoları optimize ediyor düşün yani. Çözünürlüğü en iyi derecede almak için Netflix falan gibi mecralar en iyisi. Mesela YouTube'da şu filmi 1080'de izle bakalım o film sitelerinden daha iyi bir kalite sunuyor mu? Yoksa hala çamur gibi mi geliyor görüntü?

Usta Netflix hesabımda var ultra ama baktığımda yine çamur bı ayarı vardı isde hangi çözünürlükte izleyorum diye 1080p imiş 2k monitör var ios ve film keyfim kalmıyor internet hizli

BabaVoss7

80+ Silver
Stremio araştır biraz benim gördüğüm en kalitelisi. 4k hdr falan filan ne istersen

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Usta Netflix hesabımda var ultra ama baktığımda yine çamur bı ayarı vardı isde hangi çözünürlükte izleyorum diye 1080p imiş 2k monitör var ios ve film keyfim kalmıyor internet hizli

Netflix tam paketi almazsan eğer 720p de izleyebiliyorsun.

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stremio araştır biraz benim gördüğüm en kalitelisi. 4k hdr falan filan ne istersen
Onuda önerdi biride ondada Türkçe dublaj yokmuş usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netflix tam paketi almazsan eğer 720p de izleyebiliyorsun.
Bende en yükseği var ultra 4k ama monitör 2k internet hizli ama 1080p görüntü veriyor

Daha iyi görüntü var sitelere göre youtube de 4k ya kadar izleyebiliyorum ama Netflix olmuyor

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık

Bende en yükseği var ultra 4k ama monitör 2k internet hizli ama 1080p görüntü veriyor

Daha iyi görüntü var sitelere göre youtube de 4k ya kadar izleyebiliyorum ama Netflix olmuyor

Görüntüyü kullandığın özelliklere ve internete göre otomatik optimize ediyor. İnternetin düşükse 2K değil 1080p görüntü verir.

BabaVoss7

80+ Silver

Çoğunda yok doğrudur eğer tek sen izliceksen zaten altyazıya alış bence orjinal her zaman daha keyifli kim ne derse desin. Ha yerli dublajlı kaliteli bulman imkansız. 4k sitesi vardı filmler hakkında max o yani

kanekii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Onur Kılıç
Telegramda sadece istekleri karşıladğım bir kanal mevcut. Oradan istediğiniz dizi veya filmi istekte bulunursanız 720/1080/2160p istediğiniz kalitede paylaşım sağlayabilirim.
Buradan ulaşabilirsiniz;

burakatan

80+
İllaki site olmak zorunda değilse tavsiyem internetteki torrent sitelerinden BluRay rip edilmiş şekilde bulunan filmleri indirip izlemen olur. Takılma, çözünürlük değişmesi gibi sorunlarla uğraşmazsın.

Mert29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert Topuz
İllaki site olmak zorunda değilse tavsiyem internetteki torrent sitelerinden BluRay rip edilmiş şekilde bulunan filmleri indirip izlemen olur. Takılma, çözünürlük değişmesi gibi sorunlarla uğraşmazsın.
önerdiğiniz site varmı bu işleri için

Top Bottom