Yüksek kalite mouse önerisi

Reaksiyon skoru
64
Bütçe
10
Rival 3 kullanıyorum ve farklı mouseye geçmeyi düşünüyorum rival 3 den çok memnunum ama artık daha teknolojik bir şey istiyorum
Razer Viper v3 pro
Wraith w1
Gibi ürünleri inceledim ve hoşuma gitti farklı bir önerisi olan var mıdır kutu içeriği de önemli

Rival 3 kullanıyorum ve farklı mouseye geçmeyi düşünüyorum rival 3 den çok memnunum ama artık daha teknolojik bir şey istiyorum
Razer Viper v3 pro
Wraith w1
Gibi ürünleri inceledim ve hoşuma gitti farklı bir önerisi olan var mıdır kutu içeriği de önemli
Bütçeniz nedir?

Direkt zowie al

10 bine kadar sorun olmaz

Tamamen magnezyumdan, 47 Gram, yüksek performanslı. Alınabilicek en iyi mouselardan şu anda.

Delikli yapıda istersen eğer, kendini kanıtlamış benimde şuan main mouse olarak kullandığım mükemmel bir mousedur kesinlikle öneririm.

Razer Viper v3 pro
Wraith w1
Fantech Helios II 8K, McHose A5 L7, Scyrox V6 V8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4000 hz sence mantıklı mı 8 varken
8khz yi çoğu oyunda kullanamayacaksın sistemi çok zorluyor maximum 4 kullanabilirsin o bile yaygın değil çoğu kişi 1k ve 2k kullanıyor.

Tamamen magnezyumdan, 47 Gram, yüksek performanslı. Alınabilicek en iyi mouselardan şu anda.

Delikli yapıda istersen eğer, kendini kanıtlamış benimde şuan main mouse olarak kullandığım mükemmel bir mousedur kesinlikle öneririm.
Hocam internetten biraz araştırdım sanırım türkiyede çok kullanıcısı yok

Hocam internetten biraz araştırdım sanırım türkiyede çok kullanıcısı yok
Huan modeli Türkiye'ye yeni geldi zaten hocam. Benimde deneyimleme şansım oldu gerçekten çok başarılı bir mouse. Delikli modeli düşündünüz mü peki?

Huan modeli Türkiye'ye yeni geldi zaten hocam. Benimde deneyimleme şansım oldu gerçekten çok başarılı bir mouse. Delikli modeli düşündünüz mü peki?
Evet delikli modele özellikle baktım ama daha önce böyle bir deneyimim olmadı o yüzden düşünceliyim

Eğer yakınsan GG ye git Mchose K serisine bak özellikle siyah altın razer beğendiysen muhtemelen L9 serisini beğeneceksin ama ben k serisini öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,300
Üyeler
188,401
Son üye
Depresifff
Geri