Neler Yeni

Öneri Yüksek kilometreli araç alınır mı?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar 600k civarına volkswagen jetta bakıyordum ve karşıma 2013 model 1.2 tsi benzinli bir ilan çıktı, aracın ilk sahibi satıyor ve sadece sağ ön çamurlukta sürtmeden kaynaklı bir boya olduğunu belirtiyor buraya kadar sıkıntı yok zaten en çok boyanması manidar olan yerler oralar. Ancak aracın kilometresi 250.000, kilometresi diğer araçlara nispeten daha fazla ancak gözle görülür bir biçimde hem aracın içi hem dışı gayet temiz duruyor muadillerine göre. Aracın eksperini yaptırıp satıcının söylediği harici bir şey çıkmazsa sizce bu araç alınır mı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,168
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
250 bin KM çok yüksek değil. Dizellerden olsa hiç dert değil ama 1.2 motorda biraz düşündürebilir.

crabman

80+
Merhabalar 600k civarına volkswagen jetta bakıyordum ve karşıma 2013 model 1.2 tsi benzinli bir ilan çıktı, aracın ilk sahibi satıyor ve sadece sağ ön çamurlukta sürtmeden kaynaklı bir boya olduğunu belirtiyor buraya kadar sıkıntı yok zaten en çok boyanması manidar olan yerler oralar. Ancak aracın kilometresi 250.000, kilometresi diğer araçlara nispeten daha fazla ancak gözle görülür bir biçimde hem aracın içi hem dışı gayet temiz duruyor muadillerine göre. Aracın eksperini yaptırıp satıcının söylediği harici bir şey çıkmazsa sizce bu araç alınır mı?
eksperde motor sağlığına vs. bakın aracın sahibide hor kullanmadağını söylüyorsa olur fakat alınması riskli ve elden çıkarması zor olur. VW kalitesi fakat yinede tedbirli olmak lazım.

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
Ben almazdım nedeni 1.2 benzinli motor küçük motor ama turbolu ne kadar verimli kullanmıştır tsi motor bu 200 bin civarı olsaydı olurdu ama 250 fazla gibi

eneskaya6

80+ Silver
O km de bi araç alıp kullanması ayrı sonra zamanı gelince satması ayrı dert. 2-3 parca boyalı daha düşük km arac daha mantıklı gibi duruyor.

Top Bottom