Neler Yeni

Yüksek mebla kredi çekme hakkında?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim yüksek mebla kredi çekeceğim fakat özel bankalar vermiyor ve bir haber çıktı karşıma halkbank'ta çekebileceğime dair. Şimdi durum şöyle şuan çalışmıyorum fakat yakın zaman da çalışmaya başlayacağım üstüne bir de 13K'lık kredi kartım kartım kredi notum 1200 ve adıma şahıs şirketi var 1 senedir. Sorum şu bu aşağıda ki resimde yazanlardan ben faydalanabilir miyim? İllaha bir akademi de mi olmam lazım faydalanabilirsem nasıl faydalanabilirim açıklarsanız çok sevinirim.

Screenshot_30.png

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
bende merak ediyordum bilgisi olan birileri yardımcı olur inşallah

WhoCares

80+ Gold
teknoloji alaninda projen varsa başvurursun kabul edilse alırsın yoksa alamazsın o aşağıdaki görselde olan krediyi özel bankalar verir ama teminat göstermen lazım ödeyebileceğine dair yada üstüne ait mal beyanı olması gerekli çekeceğin yada almak istediğin kredi limitini karşılayacak değerde

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teknoloji alaninda projen varsa başvurursun kabul edilse alırsın yoksa alamazsın o aşağıdaki görselde olan krediyi özel bankalar verir ama teminat göstermen lazım ödeyebileceğine dair yada üstüne ait mal beyanı olması gerekli çekeceğin yada almak istediğin kredi limitini karşılayacak değerde
Halkbankası veriyor hocam sadece özel banka değil ki halkbank bide kendini işini kurmuş veya kuracaklara diyor bu tam olarak ne demek?

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Bunun bir çok şartı vardı sanırım. ilgili bölümden mezun olmak, nerede kullanacağınla alakalı belge sunmak vs. vs. ben de bakmıştım bi ara da herkese vermiyorlar. ama bankayı ara sor onlar daha iyi bilir

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Daha önce KOSGEB hibe veya destek anlamında gidip Kosgeb ten bilgi almıştım. Sen ticari faaliyetini beyan edince sana direk hibe veya destek vermiyorlar.

Kosgeb yeni fikir veya mevcut işini büyütmek için elinde projen varsa bununla başvuruyorsun. ( Her sektör faydalanamıyor faydalananlarında belirli limitleri vardı.) Başvuru süreci evraklar, sunumlar derken kabul görürsen sana nakit desteğini hemen ve tek seferde vermiyorlar. Projen için gerekli makina cihaz araç gerekleri veya nitelikli personel bulunduracaksan bunları önce sizin gerçekleştirmeniz gerekiyor. (Bu satınalma işlemlerini veya personelleri önce senin kendi imkanlarınla gerçekleştirmen işletmeni, girişimini çalıştırman gerekiyor)Aktif olarak çalıştığını sallıyorum 3 - 5 ay isbat ediyorsun faturaların muhasebe girdi çıktılarını onlara düzenli onaylatman gerekiyor. Bu süreçte senden istenen tüm kalemleri başarı ile tamamlarsanız direk destekten yararlanıyorsunuz veya parçalar halinde size veriliyor örneğin 1 yılda 2 farklı tarihte sallıyorum yılın 6. ayı ve 12. ayı alıyorsunuz. Kısaca bankadan kredi alır gibi başvurulmuyor projeniz iyi olmalı ve bir o kadarda sizin onları ikna etmeniz gerekiyor, daha sonra evrak işleri gibi sancılı süreç başlıyor, Siz zamanında başvursanız bile birazda şans gerekli çünkü evraklarınız içerde bekleyebiliyor vs.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Daha önce KOSGEB hibe veya destek anlamında gidip Kosgeb ten bilgi almıştım. Sen ticari faaliyetini beyan edince sana direk hibe veya destek vermiyorlar.

Kosgeb yeni fikir veya mevcut işini büyütmek için elinde projen varsa bununla başvuruyorsun. ( Her sektör faydalanamıyor faydalananlarında belirli limitleri vardı.) Başvuru süreci evraklar, sunumlar derken kabul görürsen sana nakit desteğini hemen ve tek seferde vermiyorlar. Projen için gerekli makina cihaz araç gerekleri veya nitelikli personel bulunduracaksan bunları önce sizin gerçekleştirmeniz gerekiyor. (Bu satınalma işlemlerini veya personelleri önce senin kendi imkanlarınla gerçekleştirmen işletmeni, girişimini çalıştırman gerekiyor)Aktif olarak çalıştığını sallıyorum 3 - 5 ay isbat ediyorsun faturaların muhasebe girdi çıktılarını onlara düzenli onaylatman gerekiyor. Bu süreçte senden istenen tüm kalemleri başarı ile tamamlarsanız direk destekten yararlanıyorsunuz veya parçalar halinde size veriliyor örneğin 1 yılda 2 farklı tarihte sallıyorum yılın 6. ayı ve 12. ayı alıyorsunuz. Kısaca bankadan kredi alır gibi başvurulmuyor projeniz iyi olmalı ve bir o kadarda sizin onları ikna etmeniz gerekiyor, daha sonra evrak işleri gibi sancılı süreç başlıyor, Siz zamanında başvursanız bile birazda şans gerekli çünkü evraklarınız içerde bekleyebiliyor vs.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam peki 100.000 TL'lik kredi çekmem gerekiyor annemin 2 adet arsası var hisseli ayrıca üstümde 40K'lıkta kredi var ne tür bir yoldan ne şekilde bu mebla kadar kredi çekebilirim peki?

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Bunu bizim burda net bir şekilde yorumlamamız doğru olmaz. Neden dersen, bankaların kendi içlerinde farklı farklı müşteri limit belirleme durumları var sanırım. Kendimden örnek vereyim, Bankalarla yıllardım çalışırım bir dönem issiz kaldım resmi veya gayri resmi hiç bir gelirim yoktu 15 bin limitli 3 adet kredi kartımın tüm limitleri doluydu ben o dönemde 75 bin tl kredi alırken, benim bordrolu çalışan arkadaşım 25 bin istedi 20 verdiler. Başka bir örnek 3 bankadan yüksek limitli kredi kartım var hepsinin toplamı resmi gelirimin 10 katı kadar aynı zamanda kredi kart limitlerimin yarısı kadar mevcut kredim var buğün 2 bankadan ben onaylarsam hazır bekleyen 150 bin kredi varken 1 banka kredi kartımın limiti 400.00 tl limit artırın diyorum benim bankaya çağırıyor gelir beyanı vs. oysaki ilk çalıştığım banka kendileri. Bu sizin için belirlenen kredi limitiniz, banka hesap girdi kart kullanımlarınız ve ödemelerinizi gününde eksiksiz yapmanızla alakalı bir durum.( tavsiyem kredi kartınızın asgari ödeme tutarının eğer maddi gücünüz varsa üstünde yatırın 100 tl mi geldi asgari ödemeniz siz 102 yada 105 yatırın asgari ödemelerin sık sık olması bile puanınızı bankadaki sicilinizi etkiliyor. Findeks kredi puanı sorguladığınız limit bilgileriniz ortalama bir şekilde orada yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 bin ihtiyaç için bankaların teminat isteyeceğini sanmıyorum krizi fırsata çevirmekte onlardan iyisi olmadığından şuan kredi ve kart satma derdindeler malum ekonomi bitik borç içinde millet.

Son düzenleme:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bunu bizim burda net bir şekilde yorumlamamız doğru olmaz. Neden dersen, bankaların kendi içlerinde farklı farklı müşteri limit belirleme durumları var sanırım. Kendimden örnek vereyim, Bankalarla yıllardım çalışırım bir dönem issiz kaldım resmi veya gayri resmi hiç bir gelirim yoktu 15 bin limitli 3 adet kredi kartımın tüm limitleri doluydu ben o dönemde 75 bin TL kredi alırken, benim bordrolu çalışan arkadaşım 25 bin istedi 20 verdiler. Başka bir örnek 3 bankadan yüksek limitli kredi kartım var hepsinin toplamı resmi gelirimin 10 katı kadar aynı zamanda kredi kart limitlerimin yarısı kadar mevcut kredim var buğün 2 bankadan ben onaylarsam hazır bekleyen 150 bin kredi varken 1 banka kredi kartımın limiti 400.00 TL limit artırın diyorum benim bankaya çağırıyor gelir beyanı vs. oysaki ilk çalıştığım banka kendileri. Bu sizin için belirlenen kredi limitiniz, banka hesap girdi kart kullanımlarınız ve ödemelerinizi gününde eksiksiz yapmanızla alakalı bir durum.( tavsiyem kredi kartınızın asgari ödeme tutarının eğer maddi gücünüz varsa üstünde yatırın 100 TL mi geldi asgari ödemeniz siz 102 yada 105 yatırın asgari ödemelerin sık sık olması bile puanınızı bankadaki sicilinizi etkiliyor. Findeks kredi puanı sorguladığınız limit bilgileriniz ortalama bir şekilde orada yazıyor.

100 bin ihtiyaç için bankaların teminat isteyeceğini sanmıyorum krizi fırsata çevirmekte onlardan iyisi olmadığından şuan kredi ve kart satma derdindeler malum ekonomi bitik borç içinde millet.
Valla dediğiniz doğru maalesef borç kapatmak için kredi çekiyorum bende yani şuan ne olursa olsun teminatsız o krediyi verirlerse çok iyi olur benim için.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Valla dediğiniz doğru maalesef borç kapatmak için kredi çekiyorum bende yani şuan ne olursa olsun teminatsız o krediyi verirlerse çok iyi olur benim için.
İnş. çözülür ihtiyacınız acilmi bilmiyorum ama enpara hesabınız yoksa başvurun 1 ay içinde hesabınızda para girdi çıktı yapabilirseniz bence oradan kredi alabilirsiniz.

ExploiT

80+ Bronze
Alamazsın vermezler kosgeb destekli projeler bu kadar kolay alınmıyor. Özel bankaların vermemesi çok normal zaten kredi notun çok düşük ve sabit bir gelirinde yok. İşe girsende özel bankalardan yüksek tutarda kredi alamazsınız. İnşallah kolay yoldan çözersiniz

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim yüksek mebla kredi çekeceğim fakat özel bankalar vermiyor ve bir haber çıktı karşıma halkbank'ta çekebileceğime dair. Şimdi durum şöyle şuan çalışmıyorum fakat yakın zaman da çalışmaya başlayacağım üstüne bir de 13K'lık kredi kartım kartım kredi notum 1200 ve adıma şahıs şirketi var 1 senedir. Sorum şu bu aşağıda ki resimde yazanlardan ben faydalanabilir miyim? İllaha bir akademi de mi olmam lazım faydalanabilirsem nasıl faydalanabilirim açıklarsanız çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Faaliyet alanı nedir bilmiyorum ama esnaf kefalettendan daha yüksek rakamlarda kullanabilirsin. hem ödeme hem faizsiz koyalıkları var şu an. Onuda bir araştırmanı öneririm.

Esnaf ve Sanatkarlarımıza Özel Kredilerimiz​

Halkbank’tan “Esnaf ve Sanatkara Destek Böyle Olur" dedirten, sıfır faizle başlayan (% 0 faizli) ve her türlü ihtiyaca uygun vade imkanı sunan kredi seçenekleri…
Sizlere özel olarak oluşturduğumuz Esnaf Kredilerimiz ile;
  • İşletme sermayesi ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik 500.000.-TL’ye kadar finansman sağlayabilirsiniz.
  • İşyeri ve taşıt alımına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar yatırım kredisi kullanabilirsiniz.
  • Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaleti veya Bankamızca Doğrudan Kullandırım yoluyla sunulan kredilerimizi kullanabilirsiniz.

Halkbank'ın Esnaf ve Sanatkarlarımıza yönelik oluşturduğu ürünlerimiz;​

Taksit Ödemelerinizde Dijital Kolaylık​

Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil’den esnaf kredisi bilgilerinizi görüntüleyebilir, vadesi gelen ve gecikmiş taksitlerinizi kolayca ödeyebilirsiniz.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
İnş. çözülür ihtiyacınız acilmi bilmiyorum ama enpara hesabınız yoksa başvurun 1 ay içinde hesabınızda para girdi çıktı yapabilirseniz bence oradan kredi alabilirsiniz.
Acil hocam ve enpara hesabım var ama maalesef kredi çıkmıyor.

Faaliyet alanı nedir bilmiyorum ama esnaf kefalettendan daha yüksek rakamlarda kullanabilirsin. hem ödeme hem faizsiz koyalıkları var şu an. Onuda bir araştırmanı öneririm.

Esnaf ve Sanatkarlarımıza Özel Kredilerimiz​

Halkbank’tan “Esnaf ve Sanatkara Destek Böyle Olur" dedirten, sıfır faizle başlayan (% 0 faizli) ve her türlü ihtiyaca uygun vade imkanı sunan kredi seçenekleri…
Sizlere özel olarak oluşturduğumuz Esnaf Kredilerimiz ile;
  • İşletme sermayesi ihtiyaçlarınızın karşılanmasına yönelik 500.000.-TL’ye kadar finansman sağlayabilirsiniz.
  • İşyeri ve taşıt alımına yönelik olarak 1.500.000.-TL’ye kadar yatırım kredisi kullanabilirsiniz.
  • Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaleti veya Bankamızca Doğrudan Kullandırım yoluyla sunulan kredilerimizi kullanabilirsiniz.

Halkbank'ın Esnaf ve Sanatkarlarımıza yönelik oluşturduğu ürünlerimiz;​

Taksit Ödemelerinizde Dijital Kolaylık​

Halkbank Kurumsal İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil’den esnaf kredisi bilgilerinizi görüntüleyebilir, vadesi gelen ve gecikmiş taksitlerinizi kolayca ödeyebilirsiniz.
Sorun şu hocam esnaf değilim. :D

Top Bottom