- Bütçe
- 100.000
Oyun oynamak için kullanacağım, özellikle Valorant-CS gibi oyunlara yönelik bir sistem olmasını istiyorum. Toplama veya hazır fark etmez tüm önerilerinizi bekliyorum sadece kasa olacak diğer ekipmanlarım var. Bütçeyi aşabilirsiniz.
Oyun oynamak için kullanacağım, özellikle Valorant-CS gibi oyunlara yönelik bir sistem olmasını istiyorum. Toplama veya hazır fark etmez tüm önerilerinizi bekliyorum sadece kasa olacak diğer ekipmanlarım var. Bütçeyi aşabilirsiniz.
indirim kovalarsan çıkar5080'e çıkılabilir mi zorlasak?
hatta şuna bakabilirsin. 7 bin ucuza 7800x3d de seçebilirsin istersen.5080'e çıkılabilir mi zorlasak?
Evet hocam bunu gördüm.indirim kovalarsan çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta şuna bakabilirsin. 7 bin ucuza 7800x3d de seçebilirsin istersen.
![]()
Thunder Max | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu direkt daha iyi. aradaki farkı veririm sıkıntı yok diyorsanız bunu alın. bütçenizi 10bin aşmak istemedimEvet hocam bunu gördüm.
![]()
Fusion Max | AMD Ryzen 7 9800X3D | 32 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu daha mantıklı olur mu acaba 10 bin tl farkla? 9800x3d altına düşmek istemiyorum.
10 bin farkına değerse problem yok hocam. Sadece kasayı ve soğutucuyu değiştirsem iyi olacak gibi.bu direkt daha iyi. aradaki farkı veririm sıkıntı yok diyorsanız bunu alın. bütçenizi 10bin aşmak istemedim
soğutucu gayet iyi. eğer rengi siyah olsun diye diyorsanız yanında galahad 2 var onu seçebilirsiniz.10 bin farkına değerse problem yok hocam. Sadece kasayı ve soğutucuyu değiştirsem iyi olacak gibi.
Ben gamepowera güvenmiyorumsoğutucu gayet iyi. eğer rengi siyah olsun diye diyorsanız yanında galahad 2 var onu seçebilirsiniz.
gamepower değil zaten sağındaki Lian Li'den bahsediyorumBen gamepowera güvenmiyorum
hocam varsayılanda gamepower olarak geliyorda hangi soğutucu ile değiştirmeliyim?gamepower değil zaten sağındaki Lian Li'den bahsediyorum