Yumurta, peynir, salam. Eğer süreklilik istiyorsan protein tozları daha uyguna geliyor.Arkadaşlar malum kyk da protein almak zor ton balığı falan zaten hak getire pek mümkün değil haftada bir yiyebiliyorum sadece uygun fiyatlı ne yiyebilirim proteinli ve besin değerleri yüksek
İçinde az da olsa civa var.Neye zararı var hocam
Hocam peki ben şimdi 1.78 boy var 77 .5 kiloyum yağ var ama vücut ta şekil almaya başladı nasıl beslenmem lazım sabah 3 yumurta salatalık domates peynir yiyorum çay içiyorum akşam cok abartmadan ne varsa yiyorum spora 8 gibi gidip 10 gibi geliyorum geldikten sonra adana yiyorum tek veya çift lavaş kilo sakıncası varmı veya öyle bir şey yemek yerine ne yemem lazımYumurta, lor peyniri. Lor peynirinin A101'de olan bir üreticisi vardı ve baya ucuzdu. Ayrıca fazla ton balığı zararlıdır.
Spordan sonra ilk defa böyle ağır yemek yiyen bir tek sizi gördüm. Onu geçtim bu kadar geç saatte sürekli böyle yemek yemek kilo aldırmıyor mu?Hocam peki ben şimdi 1.78 boy var 77 .5 kiloyum yağ var ama vücut ta şekil almaya başladı nasıl beslenmem lazım sabah 3 yumurta salatalık domates peynir yiyorum çay içiyorum akşam cok abartmadan ne varsa yiyorum spora 8 gibi gidip 10 gibi geliyorum geldikten sonra adana yiyorum tek veya çift lavaş kilo sakıncası varmı veya öyle bir şey yemek yerine ne yemem lazım
Yok sürekli değil hocam çok aç hissedersem yoksa muz ve biraz sarı leblebi yiyorumSpordan sonra ilk defa böyle ağır yemek yiyen bir tek sizi gördüm. Onu geçtim bu kadar geç saatte sürekli böyle yemek yemek kilo aldırmıyor mu?
Akşamları spordan sonra proteinli besinler ve kandaki hızın hala bir süre hızlı akmasını sağlayacak olan düşük karbonhidrarlı besin alabilirsin ama o saatte ve spordan sonra adananın yararlı olmadığı kanısındayım.