yok hocam bazı uygulamalr yuksek ram yıyor bendede oyleLaptop çok yüksek ram kullanıyor pc den çok anlamıyorum yardım edebilrimisiniz virüs ten fala şüpheleniyorum yardım edebilrimisiniz laptop çok kötü donuyor
16gb gecen dolmustu uygulamalar ıacınca kapanmıyor arkda calısıyor gorev yonetısınden kapatLaptop çok yüksek ram kullanıyor pc den çok anlamıyorum yardım edebilrimisiniz virüs ten fala şüpheleniyorum yardım edebilrimisiniz laptop çok kötü donuyor
Hiç normal bişey değil buyok hocam bazı uygulamalr yuksek ram yıyor
gayet normal hocam uygulamadan uygulamaya degısıyor bende normal google play games mıcrosfost edge gameloop arkada acık kalınca 16gb ram doluyor kullanmadıgım halde kapatınca 5gb kadar dusuyorHiç normal bişey değil bu
sistem harici bos uygulamaları kapa birde öyle bak hocamLaptop çok yüksek ram kullanıyor pc den çok anlamıyorum yardım edebilrimisiniz virüs ten fala şüpheleniyorum yardım edebilrimisiniz laptop çok kötü donuyor
gayet normal hocam uygulamadan uygulamaya degısıyor bende normal google play games mıcrosfost edge gameloop arkada acık kalınca 16gb ram doluyor kullanmadıgım halde kapatınca 5gb kadar dusuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem harici bos uygulamaları kapa birde öyle bak
normal değil ama sen bilirsingayet normal hocam uygulamadan uygulamaya degısıyor bende normal google play games mıcrosfost edge gameloop arkada acık kalınca 16gb ram doluyor kullanmadıgım halde kapatınca 5gb kadar dusuyor
sistem harici bos uygulamaları kapa birde öyle bak hocam
Eğer boştayken 11gb ram kullanılıyorsa normalin çok ötesinde bir şey bugayet normal hocam uygulamadan uygulamaya degısıyor bende normal google play games mıcrosfost edge gameloop arkada acık kalınca 16gb ram doluyor kullanmadıgım halde kapatınca 5gb kadar dusuyor
sistem harici bos uygulamaları kapa birde öyle bak hocam
8 gb ram var ram optimizer falan kurdum şu an böyle sizce ne yapmalıyım zaten ram alacam sonra ama bu kadar ram kullanması normal degil gibiYüzde yerine kaç gb ram olup kaç gb kullandığını göstersen?
sabahtan beri ugraşıyorum halen çözemedimRam kullanımını yüksekten düşüğe bir sırala ve ram kullanımının resmini ekle bakalım
Bende boşta 2 3 civarı kullanıyor. Temizlemek için baya ayar yapmıştım.8 gb ram var ram optimizer falan kurdum şu an böyle sizce ne yapmalıyım zaten ram alacam sonra ama bu kadar ram kullanması normal degil gibi