O 2 yıllık dediğin meslek yüksekokulu.Önlisans bölümü yani 2 yıllık üniversitelerin tamamına yüksek okul deniyor hocam
4 yıllık bir bölüm işte.Ekteki bölümü açıklar mısınız?
O 2 yıllık dediğin meslek yüksekokulu.
O 2 yıllık dediğin meslek yüksekokulu.
Ekteki bölümü açıklar mısınız?
yani normal 4 yıllık bölümler gibi demi hocamPardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Meslek elemanı yetiştirmek için açılan 4 yıllık eğitim kurumu hocamyani normal 4 yıllık bölümler gibi demi hocam
Benim asıl isteğim deü lojistik yönetimi denizcilik fakültesinde hocam bölüm tutmazsa bunu düşündüm de mantıklı mı şu yüksekokul falan kafamı karıştırdı
Hocam bölümü pek bilmiyorum o yüzden araştırmak lazım youtube danMeslek elemanı yetiştirmek için açılan 4 yıllık eğitim kurumu hocam
hocam bölümle ilgili bilgim mevcut şey dmek istedim normal fakültedeki bölümle aynı mantık değil mi?Meslek elemanı yetiştirmek için açılan 4 yıllık eğitim kurumu hocam
Hocam bölümü pek bilmiyorum o yüzden araştırmak lazım youtube dan
Lojistik okumak temalı video başlıklarına bakabilirsiniz. Bulursam ben de atarım
Pardon hocam anlayamadım kusura bakmayın. Evet şey gibi düşünün herhangi mühendislik fakültesi gibi ziraat fakültesi vshocam bölümle ilgili bilgim mevcut şey dmek istedim normal fakültedeki bölümle aynı mantık değil mi?
sadece herhangi bir fakültede değil
2 yıllık meslek yüksek okulları. Yüksekokul dediğin şey sektörlere tekniker, ara eleman, nitelikli işçi yetiştiren yerler.Önlisans bölümü yani 2 yıllık üniversitelerin tamamına yüksek okul deniyor hocam