Çözüldü✓ Yükte Bilgisayar Yeniden Başlıyor

Enesbey39

80+
Reaksiyon skoru
53
Yükte Bilgisayar Yeniden Başlıyor Ekran Kartını Yüke bindirdiğimde bu problem olmakta Sürekli Olmamakta Bir kaç kere yaptı sonra kesti bu problemi Problem Güç kaynağımdan Olabilir mi Yetersiz geliyor olabilir mi ama sürekli olmuyor problem ?

İşlemci 5600x
Ekran Kartı 6800xt
Psu 600w 80+Silver Kasanın Güç Kaynağı

Yükte Bilgisayar Yeniden Başlıyor Ekran Kartını Yüke bindirdiğimde bu problem olmakta Sürekli Olmamakta Bir kaç kere yaptı sonra kesti bu problemi Problem Güç kaynağımdan Olabilir mi Yetersiz geliyor olabilir mi ama sürekli olmuyor problem ?

İşlemci 5600x
Ekran Kartı 6800xt
İşlemci normal ekran kartı yükte iken mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci 5600x
Ekran Kartı 6800xt
Minidump atman lazım tam net birşeye varamayız şuanda

İşlemci normal ekran kartı yükte iken mi
Aynen öyle ama sonradan denediğimde aida64 ile furmark95 testini birlikte çalıştırdım bi reset atma olmadı ama ilk denemelerde ekran kartını yüke aldığım gibi yeniden başladı bilgisayar

Minidump yazmıştır muhtemelen yinede bakabilirmisin
Yok Hocam dump cıkmamış furmarka girdiğim an direk reset atıyor pc kendine şuanda denedim ekran kartına girişi 1 kablodan 2li şekilde bağladım güç kaynağım yetersiz olabilir mi acaba işlemci yükünde problem yaşamıyorum çünkü hiç bi türlü ?

Yok Hocam dump cıkmamış furmarka girdiğim an direk reset atıyor pc kendine şuanda denedim ekran kartına girişi 1 kablodan 2li şekilde bağladım güç kaynağım yetersiz olabilir mi acaba işlemci yükünde problem yaşamıyorum çünkü hiç bi türlü ?
Video bırakır mısın kapatırken psu kaynaklı yüksek ihtimal

Video bırakır mısın kapatırken psu kaynaklı yüksek ihtimal
Örnek vereyim hocam Furmark başlat dediğim an ekran gidiyor anakartın başlangıç ekranı geliyor açılıyor her şey normal gibi oluyor sabit şekilde böyle şuanda

Geri