Çözüldü✓ Yükte Bilgisayar Yeniden Başlıyor

Psu kaynaklı muhtemelen
WhatsApp Görsel 2025-05-01 saat 16.45.56_2a99fc3b.webp

Ulaşabileceğim bir yer varmı (Instagram vb) direk çözelim sorunu

aynı cpu ve gpu ile 650w kullanıyordum. sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. bu tarz sorunlar ya aşırı ısınma yada ram kaynaklı olabiliyor. BIOS üzerinden tüm ayarları fabrika ayarların geri döndürüp dener misin?

aynı cpu ve gpu ile 650w kullanıyordum. sorunun psu kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. bu tarz sorunlar ya aşırı ısınma yada ram kaynaklı olabiliyor. BIOS üzerinden tüm ayarları fabrika ayarların geri döndürüp dener misin?
testlerini yaptım occt ile bi problem yok bir sıkıntı olmuyor fakat furmark açtığımda direk yeniden başlıyor bilgisayar occtde ram - işlemci - 3d - vram - power tamamını denedim 5er dk yüke bindirdim bi problem olmadı ama dediğim gibi furmark açtığımda kapanıyor pc

Sıcaklık değerlerini paylaşmamışsınız. furmark harici başka bir testte veya oyunda sıcaklık değerleriniz nasıl acaba (GPU)?

Furmark açınca reset atılıyor ise ihtimali psu gibi geliyor yada ankart olabilir, ram çift kullanıyorsan tek slot deneyin, rpg varsa kabloları çıkart boyut disk fazla ise hangi windows yüklüyse onu hariç hepsi çıkart

Sıcaklık değerlerini paylaşmamışsınız. furmark harici başka bir testte veya oyunda sıcaklık değerleriniz nasıl acaba (GPU)?
oyunda maximum 74-76 derece oluyor ekran kartı işlemci 60-67 arası değişiyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Furmark açınca reset atılıyor ise ihtimali psu gibi geliyor yada ankart olabilir, ram çift kullanıyorsan tek slot deneyin, rpg varsa kabloları çıkart boyut disk fazla ise hangi windows yüklüyse onu hariç hepsi çıkart
2 slot ram girişi var anakart üstünde 2side dolu şuanda rpg nedir tam olarak rgb mi demek istediniz ?

Güç Kaynağı Değişimi Yapıldı Problem Cözüldü

Geri