Neler Yeni

Yumuşak içim kahve önerisi

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Merhabalar, geçen yaz Almanya'dan gelen bir komşumuz Nestle Ricore Coffee and Chicory adında Nestle'nin bir hazır kahvesini getirmişti. Klasik nescafe gibi toz halde ama içimi çok yumuşak, süt tozuna gerek duymuyordum. Süt tozuna uzak kalmak istediğim için o tarzda bir kahve arayışım var fakat bahsettiğim kahve Türkiye'de yok ve Amazon'da 100 gramı için 13 dolar gibi bir fiyatı var. O yüzden bizim marketlerde bulunabilecek ve içimi yumuşak kahve arıyorum. Elimde french-press var, filtre deneyebilirim o yüzden. İyi forumlar.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Merhabalar, geçen yaz Almanya'dan gelen bir komşumuz Nestle Ricore Coffee and Chicory adında Nestle'nin bir hazır kahvesini getirmişti. Klasik nescafe gibi toz halde ama içimi çok yumuşak, süt tozuna gerek duymuyordum. Süt tozuna uzak kalmak istediğim için o tarzda bir kahve arayışım var fakat bahsettiğim kahve Türkiye'de yok ve Amazon'da 100 gramı için 13 dolar gibi bir fiyatı var. O yüzden bizim marketlerde bulunabilecek ve içimi yumuşak kahve arıyorum. Elimde french-press var, filtre deneyebilirim o yüzden. İyi forumlar.
Bu Kahvede hindiba varmıs cok ilginç :D

Filtre olarak El Salvador deniyebilirsiniz, icimi ortalama kıvamdadır kiminede yumusak gelebilir.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Kahvede hindiba varmıs cok ilginç :D

Filtre olarak El Salvador deniyebilirsiniz, icimi ortalama kıvamdadır kiminede yumusak gelebilir.

Hindiba var evet, yumuşak olmasının sebebi de o olabilir. El Salvador'u sitesinden falan mı sipariş ediyoruz, nerede satılıyor acaba? Teşekkürler tavsiyeler için.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Hindiba var evet, yumuşak olmasının sebebi de o olabilir. El Salvador'u sitesinden falan mı sipariş ediyoruz, nerede satılıyor acaba? Teşekkürler tavsiyeler için.
Heryerde satılır, Ben Mahallemdeki kahveciden Alıyorum. "El Salvador olsun,Lütfen French Presse Çekin" derseniz öğütürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel bakımdan (İstisnalar olabilir) Butik Kahveciler (Kavurma ve öğütüm yapanlar) iyi kahve verir ama dikkat edin çok ucuz olmamalı kaliteli ise fiyatı min 80 tl olması lazım

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Heryerde satılır, Ben Mahallemdeki kahveciden Alıyorum. "El Salvador olsun,Lütfen French Presse Çekin" derseniz öğütürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel bakımdan (İstisnalar olabilir) Butik Kahveciler (Kavurma ve öğütüm yapanlar) iyi kahve verir ama dikkat edin çok ucuz olmamalı kaliteli ise fiyatı min 80 TL olması lazım
Teşekkürler, kahvecilere bir bakınayım.
Dalga amaçlı yazmadıysanız, süt tozu ve şekerden kaçınıyorum zaten.

Top Bottom