Neler Yeni

Yunanistan'dan ucuz konsol almak mümkün mü?

Danube

80+ Bronze
Gençler şimdi ben kara yolundan Yunanistan'a geçsem onlar euro kullanıyor ya 500 euro ile xbox series x alsam TR ye dönsem olmaz mı ?
Yine Gümrük / ÖTV / KDV vergisi gelir mi?
Bir ara haber çıkmıştı bizde ilaçlar daha ucuz diye sınırdan ilaç alıyorlardı (tabi ilaç daha küçük bir şey)
Misal söyle bisiklet turu yapıyormuş gibi bir sırt çantası ile girsem yemezler mi?

Gençler ciddiyim trol amaçlı filen değil euro 9 TL vergiler ile euro 18 TL gibi oldu artık cidden bu durum çok can sıkıyor

Mehmet Anıl

80+ Silver

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Ben 2 tane XSeries S getirteceğim, vergi mergi yok.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
hocam sence mantılımı getirmek series s ben ps5 almayı düşünüyorum
Tabi mantıklı, bu devlete %110 vergi ödeyeceğine balkanlara gidiyorsun, istersen gezip tozup bir iki gün tatil yapıyorsun üstüne geri dönüyorsun yine daha ucuza geliyor. Ben 2 tane alacağım, birisini kutusundan çıkartacağım. Kutusunda kalanı ise TR ye dönüp satacağım böylece bedavaya denk gelecek neredeyse.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Tabi mantıklı, bu devlete %110 vergi ödeyeceğine balkanlara gidiyorsun, istersen gezip tozup bir iki gün tatil yapıyorsun üstüne geri dönüyorsun yine daha ucuza geliyor. Ben 2 tane alacağım, birisini kutusundan çıkartacağım. Kutusunda kalanı ise TR ye dönüp satacağım böylece bedavaya denk gelecek neredeyse.
hocam kaça satmayı düşünüyorsun bende almanyadan ps5 alıp satmayı düşünüyorum aklımda 5499 tl var

Danube

80+ Bronze
Sen Kayserili olmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kaça satmayı düşünüyorsun bende almanyadan ps5 alıp satmayı düşünüyorum aklımda 5499 TL var
2 etti

Excator23cm

80+ Gold
bulgaristandan öneririm

Top Bottom