Yurt Çıkmama ihtimali varmıdır?

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
İyi forumlar. Bu sene 694k ya girdim, ve 2 yıllık bölümlere gitmek istiyorum. Kyk yurtlarınınçıkma ihtimali başarı sıralamasına göre değişiyormuş. Sıralamam çok lkötü farkındayım fakat genede gitmek istiyorum, eğer yurt çıkmazsa gerçekten benim için kötü olur. Bana çıkmama ihtimali çok mu yüksek?

sıralamayla alakalı mı bilmiyorum ama yer varsa her şekilde çıkar. yakın olan çıkmazsa da uzaktaki çıkabilir ya da yedeğe atarlar.

İyi forumlar. Bu sene 694k ya girdim, ve 2 yıllık bölümlere gitmek istiyorum. Kyk yurtlarınınçıkma ihtimali başarı sıralamasına göre değişiyormuş. Sıralamam çok lkötü farkındayım fakat genede gitmek istiyorum, eğer yurt çıkmazsa gerçekten benim için kötü olur. Bana çıkmama ihtimali çok mu yüksek?
çıkabilir yada yedeğe düşersin misafir olarak kaladabilirsin git araştır

Şehre de bağlı diye biliyorum, bazı bölgelerde yeterli yurt yok o yüzden açıkta kalanlar olabiliyor ama bazı yerlerde da talebin üzerine yurt var o yüzden her başvuran girebiliyor. O yüzden bölgedeki yurt imkanını iyi araştır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,698
Üyeler
184,043
Son üye
besotfhezoe
Geri