Yurt Dışı Alışveriş Hakkında! (30 Euro'ya %Kaç Vergi) - ÇİN

Epik41

80+
Reaksiyon skoru
35
Arkdaşlar aşağıdaki ürünü alacağım epeydir aklımda olan bir aletti. Oyunlarda sürekli sıcaklığı ve fan hızlarının değerlerini görmek için "MSI Afterburner" uygulaması üzerinden takip ediyordum. Bu durumu oyun atlamaksızın yapıyorum ve takıntı haline geldi galiba epeydir böyle bu durum:)

Son olarak aşağıdaki ürün için gümrükte bana her hangi bir zorluk çıkartırlar mı? Bu ürün için %30 mu? %60 mı? Vergi ödeyeceğim! Bilgisi olan arkadaşları foruma davet ediyorum.

Ürün TR'de olmadığı için ve ilk defa alışveriş yapacağımdan ötürü indirimli olmasından dolayı da almayı düşünüyorum. Artık bu üründen takip etmek istiyorum PC değerlerini.

TŞK.

Toplam kaç tl mal olacak bana?

sepet kısmında vergiyi gostwemiyor muydu ben mi yanlis biliyorum

Ücretsiz teslimat diyor?

1728138584895.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün bu şekilde diyor! Peki bundan fazla bir şey öder miyim? Gümrükte TR'ye gelince?

vergi dahil bunu geçmemeli
1728138657362.png

Yukarda görsel attım. O zaman benden bu fiyat dışında bir ücret almıyacaklar değil mi? Gümrükte dahi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardım? Başka bir ücret ödermiyim? Bu ücretler dışında.

1728139549185.png

Son düzenleme:
Vergi hariç 30 Euro hocam. Temudan geçen hafta aldım 1090₺ vergisiz izin veriyor almaya
almaya demiyorum 30 euroyu geçerse gümrükte kalır almana izin verirler gümrükten geçmez

almaya demiyorum 30 euroyu geçerse gümrükte kalır almana izin verirler gümrükten geçmez
Hocam açıklamayı okudum vergisiz 30 Euro diyor dayanağın ne ? Forumlarda baktım çoğu kişi bilip bilmeden sallıyor böyle

Geri