Gümrük ücreti peşin ödenen bir site değilse açıkçası kumar oynamışsın gereksiz yere. Yasaklı bir ürün değil gümrükten geçer ama uğraştırırlar muhtemelen.ne yapmam lazım ? ürün honeywell termal pad ücret falan ödemem başvuruda falan uğraşmam lazımmı ?
nasıl yani anlayamadım ilk defa yurt dışı alışveriş yapıyorumGümrük ücreti peşin ödenen bir site değilse açıkçası kumar oynamışsın gereksiz yere. Yasaklı bir ürün değil gümrükten geçer ama uğraştırırlar muhtemelen.
Eğer satın alırken gümrük vergisini senden peşin olarak aldıysa sorun yok direkt gelir. Ama gümrük vergisi almadıysa senden fatura gibi şeyler isteyip uğraştırabilir gümrüktekiler.nasıl yani anlayamadım ilk defa yurt dışı alışveriş yapıyorum
e packet in içinde değil mi gümrük vergisi ?Eğer satın alırken gümrük vergisini senden peşin olarak aldıysa sorun yok direkt gelir. Ama gümrük vergisi almadıysa senden fatura gibi şeyler isteyip uğraştırabilir gümrüktekiler.
Satın alım ekranında gümrük vergisi dahilse yazardı o ona bir şey diyemem.e packet in içinde değil mi gümrük vergisi ?