Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Benim kendi dolandırıcım var diyorum başka dolandırıcıya ihtiyacım yok diyorum.
Benim kendi dolandırıcım var diyorum başka dolandırıcıya ihtiyacım yok diyorum.
Tamam buluşma noktası nereforumcak korumalığını yaparız
Mesaj otomatik birleştirildi:
para direk ona gitmiyor
bunu almadan önce gezginle pazarlık yapıyorsun haklı olabilirUygulama gerçek fakat kar oranı düşük hatta yok denebilir ekşi sözlüğe bakabilirsiniz yine de bir örnek yazı bırakayım:
"uzak durulması gereken uygulama (oluşum.)
amerika'dan gelecek bir gezginden!! 200 dolar civarı bir ürün istedim istemez olaydım.
gezginin istediği komisyon ve uygulamanın istediği komisyonla beraber ürün daha pahalıya geliyor yani kendiniz sipariş verseniz daha uyguna geliyor.
hiçbir avantajı yok kullanmayın kullandırtmayın."
Kesinlikle katılıyorumUygulama gerçek fakat kar oranı düşük hatta yok denebilir ekşi sözlüğe bakabilirsiniz yine de bir örnek yazı bırakayım:
"uzak durulması gereken uygulama (oluşum.)
amerika'dan gelecek bir gezginden!! 200 dolar civarı bir ürün istedim istemez olaydım.
gezginin istediği komisyon ve uygulamanın istediği komisyonla beraber ürün daha pahalıya geliyor yani kendiniz sipariş verseniz daha uyguna geliyor.
hiçbir avantajı yok kullanmayın kullandırtmayın."
Evet hocam ve mantıken uygulama sahte olamaz çünkü zaten yurt dışında akrabanız varsa ona para yollaıp vergisiz getirtebiliyorsunuz bu uygulama da o mantık yani vatandaşlığı olan ya da yurt dışına çıkacak parası olan insanlar uygulamayı kullanıp ek gelir elde ediyor.bunu almadan önce gezginle pazarlık yapıyorsun haklı olabilir
iki taraf içinde karlı ayrıca ortak nokta bulunursa bu iş süper olurEvet hocam ve mantıken uygulama sahte olamaz çünkü zaten yurt dışında akrabanız varsa ona para yollaıp vergisiz getirtebiliyorsunuz bu uygulama da o mantık yani vatandaşlığı olan ya da yurt dışına çıkacak parası olan insanlar uygulamayı kullanıp ek gelir elde ediyor.
Orası öyle hocam ama ekşi sözlüğe baktığım kadarıyla çoğu getiren kişi uygulamanın aldığı komisyondan daha fazla komisyon kesiyormuş insaflı birine denk gelmek lazım anlaşılan.iki taraf içinde karlı ayrıca ortak nokta bulunursa bu iş süper olur
Adam daha fazla konuşursa Silivriye gidecek zorlamayın benceBenim kendi dolandırıcım var diyorum başka dolandırıcıya ihtiyacım yok diyorum.
bende okuduğum kadarıyla alanlar uygun birini bulmak içi 25-30 satıcıyla konuşuyormuş ancak bence değerOrası öyle hocam ama ekşi sözlüğe baktığım kadarıyla çoğu getiren kişi uygulamanın aldığı komisyondan daha fazla komisyon kesiyormuş insaflı birine denk gelmek lazım anlaşılan.
Bence değer hocam hele ki yut dışında akrabanız yoksa. Benim can ciğer arkadaşımın akrabası var PS5 getirticem 4.000 TL yollayıp yani yaklaşık 500 dolara tekabül ediyor o dabende okuduğum kadarıyla alanlar uygun birini bulmak içi 25-30 satıcıyla konuşuyormuş ancak bence değer![]()
tam bunu yazacaktım az önce ps5 fiyatına baktım ve 4000 tl diyorBence değer hocam hele ki yut dışında akrabanız yoksa. Benim can ciğer arkadaşımın akrabası var PS5 getirticem 4.000 TL yollayıp yani yaklaşık 500 dolara tekabül ediyor o da![]()
Öyle hocam 500 euro 4.000 TL civarı denk geliyor getiren kişi de yurt dışından alacağı için doğal olarak gümrük vergisi kar payı vs. işlemiyor.tam bunu yazacaktım az önce ps5 fiyatına baktım ve 4000 TL diyor
hadi 1000 tl alsın üstüne gene çok iyi fiyattttÖyle hocam 500 euro 4.000 TL civarı denk geliyor getiren kişi de yurt dışından alacağı için doğal olarak gümrük vergisi kar payı vs. işlemiyor.
düştümhadi 1000 TL alsın üstüne gene çok iyi fiyatttt