Nquyen
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,734
- İsim
- Selim
Benim nişanlım Vietnam'da gidiyorum oraya da kendisi de tercüman dolarla yüksek maaş alıyor geçen telefonu bozulmuş a serisi Samsung almış arkadaşları var eski Samsung kullanıyor ho chi biliyormusun bilmem ama ana merkez orası yani beyaz yakalılar orada çoğunlukla ve doğru düzgün iPhone kullanan görmedim yurt dışında hayret ediyorum adamlar bir maaşıyla 15 pro Max alabiliyor bundan 6 7 ay önce intelin fuarı oldu orada teknoloji firmaları da vardı Tayland zaten yanında ana iphone fabrikalari var orada Avrupa'ya kıyasla çok daha ucuza alıyorsun telefonu ama adamlar kullanmıyor çözemedim bizim milleti.şimdiki gençlerin hepsi değil de büyük çoğunluğu zekasını, başarısını sunmaya çalışmak yerine benim iphone 15 im var, benim çantam gucci, benim bilgisayarımda 4090 var gibi sırf maddiyat üzerinden hava atmaya çalışıyor. belirli bir yaşa geldikten sonra veya artık bakmakla yükümlü oldukları bir aileleri olduğunda 10 bin liralık telefonunda 100 bin liralık telefonunda aynı işlevi gördüğünü anlayacaklar. kardeşlerim telefonum iphone olacak diye yırtınıyorlar. neyi var bu telefonun bu kadar farklı diyorum eee ama iphone diyorlar. ne özellik bilirler ne bir şey. ihtiyacı var mı yok. sırf iphone un son modelini aldığını arkadaşlarına gösterecekler diye darlıyorlar bizi