O yurtdışında yaşayanlar için ikametini falan göstererek başvurman lazım.sanki 180+180 yapmışlardıda neyse
O yurtdışında yaşayanlar için ikametini falan göstererek başvurman lazım.sanki 180+180 yapmışlardıda neyse
2 adet 15 alana kadar TR alıyorsun zaten. Ne mantığı var.İki adet ip 15 yd alıp kullanmak daha güzel . Ama para yok .
İki makinen oluyor . Fazla mal göz çıkarmaz .2 adet 15 alana kadar TR alıyorsun zaten. Ne mantığı var.
hocam sizin yurtdışı telefonlarla aranız iyiydi sizce mantıklı mı yapmak istediğim bence mantıklı ama şu düşünceden korkuyorum şimdi devlet dese ki kullanma zamanınız 2+2 ay oldu o zaman hiç anlamı kalmaz telefonun2 adet 15 alana kadar TR alıyorsun zaten. Ne mantığı var.
O riski almak zorundasın. Çok dert ediyorsan TR 13 al geç. Bana sorarsan 15 Pro alırdım.hocam sizin yurtdışı telefonlarla aranız iyiydi sizce mantıklı mı yapmak istediğim bence mantıklı ama şu düşünceden korkuyorum şimdi devlet dese ki kullanma zamanınız 2+2 ay oldu o zaman hiç anlamı kalmaz telefonun
ben şahsen o riske giremedim yılbaşında zaten kesin zam gelicek bir de 4 ay derlerse herkesin elinde patlar yd telefonlar hadi 4 ay başka telefonla idare etmesi kolay da 8 ay için çoğu kişi uğraşmak istemez elden çıkarmaya çalışır öyle olunca piyasası düşer bayahocam sizin yurtdışı telefonlarla aranız iyiydi sizce mantıklı mı yapmak istediğim bence mantıklı ama şu düşünceden korkuyorum şimdi devlet dese ki kullanma zamanınız 2+2 ay oldu o zaman hiç anlamı kalmaz telefonun
bende bundan korkuyorum işte şu an acayip kararsızımben şahsen o riske giremedim yılbaşında zaten kesin zam gelicek bir de 4 ay derlerse herkesin elinde patlar yd telefonlar hadi 4 ay başka telefonla idare etmesi kolay da 8 ay için çoğu kişi uğraşmak istemez elden çıkarmaya çalışır öyle olunca piyasası düşer baya
kalan 4 ay benim içinde sıkıntı olmaz iphone 11 var ama işte devlet bu 4+4 ay olayını iptal ederse sıkıntı olurYd 15 kullanıyorum memnunum. Normal kullanıcı isen hayli hayli yeter. Kalan 4 ayı'da sıkıntı etmiyorum ben. Ben olsam 15 alırdım.
Yaw o 6+6 ya çıkmadı mıYd 15 kullanıyorum memnunum. Normal kullanıcı isen hayli hayli yeter. Kalan 4 ayı'da sıkıntı etmiyorum ben. Ben olsam 15 alırdım.
O TR'de yaşayanlar için geçerli değil. 6+6'da olmadı zaten 6+4 oldu.Yaw o 6+6 ya çıkmadı mı