Yurt Dışı iphone Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

draqla

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Yurt dışı 17 pro max almayı düşünüyorum alacağım yeri seçemedim yd cihazlar için güvenilir yerler var mı ? Alırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Kapalı kutu cihaz alıcam kapalı kutuda da dolandırılma şansımız var mı ?

çok satan var derken TR sinimi ? internette stoğu az. satanlar pahalı fiyat mağazadada gene pahalı fiyat
dediğim belki pro içindi unttm
Hocam tr versiyonuyla ilgilenmiyorum ben. YD alırken neye dikkat etmeliyim bunu sordum ve satan çok kişi var. Amaç dolandırılmamak

Telefonu kargodan çıkarıp testleri yapana kadar videoya al. Sorun çıkarsa sadece öyle yardım ediyorlar.

Sonuçta hepsi kaçak ülkeye sokulmuş. Güvenilir kaçakçı arıyorsun.

Yurt dışı 17 pro max almayı düşünüyorum alacağım yeri seçemedim yd cihazlar için güvenilir yerler var mı ? Alırken dikkat edilmesi gereken noktalar var mı? Kapalı kutu cihaz alıcam kapalı kutuda da dolandırılma şansımız var mı ?
%100 güvenli hiçbir yöntem yok kapalı kutuda da dolandırılma şansın var parça değiştirip satarlarsa hiçbir şekilde ayrıt etme şansın yok bende çok kafa patlattım bu konuya telefonun içini açıp parçaları kontrol etmeden %100 emin olunamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçta hepsi kaçak ülkeye sokulmuş. Güvenilir kaçakçı arıyorsun.
Kaçak değil yasal yurtdışı telefon sokmak

%100 güvenli hiçbir yöntem yok kapalı kutuda da dolandırılma şansın var parça değiştirip satarlarsa hiçbir şekilde ayrıt etme şansın yok bende çok kafa patlattım bu konuya telefonun içini açıp parçaları kontrol etmeden %100 emin olunamaz

Kaçak değil yasal yurtdışı telefon sokmak
Kutunun orjinalliği açılmamış olmasından anlayamaz mıyız

bir de telefonu açınca şarj döngüsü parça orjinalliği gibi şeyleri kontrol etsek

Yd iphone a 60 70k para verip bu tür risklere girip üstüne birde 4 ay açıkta kalıcağına yd düzgün bir şey al. İphone 17 ya da s25 ultra vs. Bak. Tavsiyem s25 ultra yönünde olur. İlla iphone dersen tr iphoneda bütçen neye yeterse ona bak. Yurt dışına girme. Çok fazla dolandırıcılığı oluyor. Çok iyi anlamayan birisi almamalı. Kaldı ki yd bile çok pahalı..

Kutunun orjinalliği açılmamış olmasından anlayamaz mıyız

bir de telefonu açınca şarj döngüsü parça orjinalliği gibi şeyleri kontrol etsek
Anlayamazsın. Vakumla vs. Orijinalmiş gibi paketleyebiliyorlar. Şarj döngüsü orijinalliği Belli etmez. Pili değiştirmeye bakar. İçi açılınca sıkıntı oluyor çoğu zaman kötü işçilik varsa.

Yd iphone a 60 70k para verip bu tür risklere girip üstüne birde 4 ay açıkta kalıcağına yd düzgün bir şey al. İphone 17 ya da s25 ultra vs. Bak. Tavsiyem s25 ultra yönünde olur. İlla iphone dersen tr iphoneda bütçen neye yeterse ona bak. Yurt dışına girme. Çok fazla dolandırıcılığı oluyor. Çok iyi anlamayan birisi almamalı. Kaldı ki yd bile çok pahalı..

Anlayamazsın. Vakumla vs. Orijinalmiş gibi paketleyebiliyorlar. Şarj döngüsü orijinalliği Belli etmez. Pili değiştirmeye bakar. İçi açılınca sıkıntı oluyor çoğu zaman kötü işçilik varsa.
ios hiç kullanmadım bir kere olsun kullanmak istiyorum almışken de iyisini alayım dedim. Telefondan birşeyler izlediğim için büyük telefon kullanmayı seviyorum o yüzden iphone olacaksa pro max şart diyebiliriz. S25u aslında benim için iyi bir telefon ama ios kullanmak istiyorum dediğim gibi. YD cihaz kullanıp memnun olan çok insan gördüm kendimi güvenceye alarak satın alma şansım varsa almak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri