Ben kullanıyorum, bence mantıklı.Arkadaşlar iPhone 12 yada 11 almayı düşünüyorum malum tr de baya pahalı bende baktım araştırdım 11-12k civarında yurt dışı iPhone 12ler vardı sizce almak mantıklımı napmalıyım
Bana biraz bahsedermisin nasıl oluyor noluyorBen kullanıyorum, bence mantıklı.
Her yıl 4+4 ay simin açık kullanma hakkın oluyor.Bana biraz bahsedermisin nasıl oluyor noluyor
Peki geri kalan 4 ayda kullanamıyormuyuzHer yıl 4+4 ay simin açık kullanma hakkın oluyor.
Evet diğer 4 ay hatsız bir şekilde telefonu kullanabilirsin. Ama arama falan yapılmıyor.Peki geri kalan 4 ayda kullanamıyormuyuz
Biraz sıkıntılı değil mi yA oEvet diğer 4 ay hatsız bir şekilde telefonu kullanabilirsin. Ama arama falan yapılmıyor.
Ben evden çıkmadığım için sorun olmuyor.Biraz sıkıntılı değil mi yA o![]()
O zaman düşüniyim biraz dahaBen evden çıkmadığım için sorun olmuyor.
Alınır kardeşim bende alıcam sadece imei uzatma işi yapıcaksın.Arkadaşlar iPhone 12 yada 11 almayı düşünüyorum malum tr de baya pahalı bende baktım araştırdım 11-12k civarında yurt dışı iPhone 12ler vardı sizce almak mantıklımı napmalıyım
8 ay kullandıktan sonra imei uzatması kaç ay yada yıl yaptırıyoruz yani bilmediğimden soruyorum şimdi risk atmakta istemiyorum daAlınır kardeşim bende alıcam sadece imei uzatma işi yapıcaksın.