Hocam yd alınmaz demenin sebebi garanti falan mı yada arızalı çıkarsa diye miYurtdışı alınmaz hocam ama alacağım diyorsanda 16PM al aldığına değsin.
Garantiyi zaten unut hocam en basitinden ücreti dahilinde pil değiştirmek istediğinde yetkili servisler destek vermiyor. Bir diğer konuda toplama telefonlar satıldığını duymuştum güvenilir yerlerden almaya özen göster.Hocam yd alınmaz demenin sebebi garanti falan mı yada arızalı çıkarsa diye mi
Veriyorlar. Yanlış bilgi vermeyelim. Eğer cihaz tr deki ile aynı kod ise destek alırsın. Çin cihazı Amerika cihazı geçersiz. Çünkü parça farkı var. Pili ölene kadar kullanacaksan zaten sat yenisini al zaten ucuzGarantiyi zaten unut hocam en basitinden ücreti dahilinde pil değiştirmek istediğinde yetkili servisler destek vermiyor. Bir diğer konuda toplama telefonlar satıldığını duymuştum güvenilir yerlerden almaya özen göster.
hocam benim görüşüü söylüyorum tabii ki de 16 PRO işlemci olarak kamera olarak batarya olarak o kadar fark var ki ben olsam kesinlikle 16 pro alırımBeyler sa 0 yd 16pro alıcam yada 2.el 14 pro kararsız kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
16 proyu ımeı kaydı yaptırmıcam her yıl 8 ay kullanıcam
16 pro fiyat 40k
14 pro fiyat 50k