Merhaba dostlar 4+4 ay hakkımı kullanıp amiral gemisi telefon kullanacağım satacağım telefon iphone 11, Kafamdaki modeller Samsung S24 Ultra, Oppo Find X7 ultra, Vivo X100 Pro, iPhone 15 pro max, Xiaomi 14 ultra, huawei p70 pro(daha çıkmadı biliyorum), anlicağınız her markanın en iyi modelini yazdım nerdeyse Vivo x100 proyu çok beğeniyorum ama mesela 2 sene sonra batarya değişmeye kalksam Destek alacağımız zannetmiyorum satarken de zorlanacağımı düşünüyorum çok güçlü telefon olsa da. Huaweinin tasarımını beğeniyorum ama ambargo konuları işlemcisinin eski olması beni uzaklaştırıyor, oppo find X7 ultra kamerası olsun tasarımı olsun hayran kaldım resmen, S24 Ultra Yurt dışı bile olsa Parasıyla bataryasını değiştirebiliyorsun serviste sanırım o seçenek beni çok etkiledi, 15 Pro Maxin işlemcisi 8 gen 3 ve Dimensity 9300 e göre geri kalsada piyasası çok iyi ve sonuçta bu telefonlarda Rdr2 oynamayacağız, biraz uzun bir konu oldu ama Aslında siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız kendi düşüncelerinizi tercihlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum Teşekkürler iyi günler.