kendi düşüncem ulkemizde telefonlar çok pahalı olduğu için alayım deneyim başka alayım yapma şansımız yok yurt dışı alırsan herşeye hazırlıklı olman gerek başına her şey gelebilir kapanma şeyi olabilir resim benim için önemli bişey diyorsan s24 ultra alabilirsin guzel telefon ama resim çekmeyi sevmiyorsan bu kadar iyi bir telefona gerek yok güzel bakman gerek düşecek edecek ama garatili alacak kadar durumun gelirin falan varsa al seni bayağı götürür ilk poco x3 diye telefon aldım yurt dışı yaptıkları kayıt patladi tekrar götürdüm başka kayıt yaptılar 6 7 yıl oldu hala çalışıyor35k bütçede tr garantili bir telefon almak mı yoksa yd kayıltı s24 ultra gibi bir amiral gemisi almak mı
s24 ultrada imei kaydı daha çıkmadı. Bence s23 ultra alın server kaydı yapın kullanın.35k bütçede tr garantili bir telefon almak mı yoksa yd kayıltı s24 ultra gibi bir amiral gemisi almak mı
Nereden aldınYD 15 PRO KULLANIYORUM KAYIT ETTİRMEDEN YILIN 8 AYI AÇIK KALIYORMUŞ 4 AYI KAPALI BANADA MANTIKLI GELDİ ALDIM MEMNUNUM ŞUANLIK
2.el aldım tanıdıktan o da batumdan almışNereden aldın