Arkadaşlar, güvenle yurt dışı telefon alabileceğimiz bir yer, bir satıcı veya bir site var mı? Çakma alıp kandırılmak istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanların referanslarına ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bildiğim kadarıyla genelde esnaf taraflarında bu tür telefonlar bulunuyor.Mesela telefon TR'de 2,5-3k ise orada 2k ya bulunabiliyor.Ama garantisi yok ve arada bir İMEİ atmanızda gerek.Eğer bütçeniz kısıtlıysa alın derim ama ''Ucuza gelicek'' mantığı ile alcaksanız hiç almasanız daha iyi.Hem bir şey olduğunda garantisi olmadığı için hemde İphone filan alıyorsanız açtırması çok ayrı bir dert çok başınızı ağrıtır.Arkadaşlar, güvenle yurt dışı telefon alabileceğimiz bir yer, bir satıcı veya bir site var mı? Çakma alıp kandırılmak istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanların referanslarına ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Elimde s21 ultra 5G 12 rem 256 modeli var kayıtlı 15 bin fiyatArkadaşlar, güvenle yurt dışı telefon alabileceğimiz bir yer, bir satıcı veya bir site var mı? Çakma alıp kandırılmak istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanların referanslarına ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.