Neler Yeni

Yardım Yurt dışı telefon nerden alınır?

sit@re

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Şevki Yıldız
Arkadaşlar, güvenle yurt dışı telefon alabileceğimiz bir yer, bir satıcı veya bir site var mı? Çakma alıp kandırılmak istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanların referanslarına ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
telefonculara gidin en ucuz hangisi fiyat çekerse ondan alın tabi merdiven altı yerlerden almayın zaten çoğunun fiyatları aynı en çok hangisi popüler, bilindik ise ondan alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Arkadaşlar, güvenle yurt dışı telefon alabileceğimiz bir yer, bir satıcı veya bir site var mı? Çakma alıp kandırılmak istemiyorum. Bu konuda tecrübeli olanların referanslarına ihtiyacım var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bildiğim kadarıyla genelde esnaf taraflarında bu tür telefonlar bulunuyor.Mesela telefon TR'de 2,5-3k ise orada 2k ya bulunabiliyor.Ama garantisi yok ve arada bir İMEİ atmanızda gerek.Eğer bütçeniz kısıtlıysa alın derim ama ''Ucuza gelicek'' mantığı ile alcaksanız hiç almasanız daha iyi.Hem bir şey olduğunda garantisi olmadığı için hemde İphone filan alıyorsanız açtırması çok ayrı bir dert çok başınızı ağrıtır.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
iphone soruyorsan 14'ün alt modelleri 12 13 falan yurtdışı kapalı kutu sıfır mağaza güvenilir satıcı bulamadım

Elimde s21 ultra 5G 12 rem 256 modeli var kayıtlı 15 bin fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer apple soruyorsan arkadaşım var Bahçelievlerde dükkanı var full yurtdışı iphone satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

0534 344 73 49 ulaş

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
C.S.
Facebook gruplarında var yurtdışı satan. Araştırıp bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,253
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho
Top Bottom