- Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi 10 zaten g88 işlemcili bir telefon iyi değil kasması normalOnun videoları bile var. ki Redmi 10 alırken de yaşadım
Redmi 10 zaten g88 işlemcili bir telefon iyi değil kasması normalOnun videoları bile var. ki Redmi 10 alırken de yaşadım
Yurt içi ile farkları varRedmi 10 zaten g88 işlemcili bir telefon iyi değil kasması normal
Bilmiyorum olabilir ama çok fazla fark olduğunu sanmıyorum global sürümle türkiyedeki sürüm arasında işlemci kısmında fark yok sonuçtaYurt içi ile farkları var
sıcaklık değerleri bile farklı. bana da ilginç geldiBilmiyorum olabilir ama çok fazla fark olduğunu sanmıyorum global sürümle türkiyedeki sürüm arasında işlemci kısmında fark yok sonuçta
herkes kayit yaptirmak zorunda degil ayrica yavas calisma diye birsey yok.kayıt ücreti, IMEI sorunu, daha yavaş çalışma gibi şeyleri göze alıyorsan neden olmasın
Yavaş çalışma diye bir şey var. peki kayıt yaptırmayıp 4 ay ne yapıcak?herkes kayit yaptirmak zorunda degil ayrica yavas calisma diye birsey yok.
İmei attırıcamYavaş çalışma diye bir şey var. peki kayıt yaptırmayıp 4 ay ne yapıcak?
kayit parasina verecegi paranin yarisina 2. el bir android veya eski bir telefonuda isini gorur arama ve internet paylasimi icinYavaş çalışma diye bir şey var. peki kayıt yaptırmayıp 4 ay ne yapıcak?
Ben sana demedim zatenİmei attırıcam
4 ay ayrılık hiç bana yaramaz. direkt IMEI attırırdımkayit parasina verecegi paranin yarisina 2. el bir android veya eski bir telefonuda isini gorur arama ve internet paylasimi icin
yavaş çalışmayı ilk senden duydumkayıt ücreti, IMEI sorunu, daha yavaş çalışma gibi şeyleri göze alıyorsan neden olmasın
Ben heryerden duyuyorumyavaş çalışmayı ilk senden duydum
bir çok kez aldım sattım yurt içi ve yurtdışı hiçbir fark yok antutu vs. de yapıyorum yakın sonuçlarBen heryerden duyuyorum