Hat o kişinin üstüneyse sorun olmuyor çalışır ama devir ücretleri de uçuk yav şuan 500TL falan diyorlar...Yok sorduğum soru şu. Hat sahibi annem, şu an yurt dışına gidip gelmiş olan son 6 ay içinde babam var. Telefonu bugün pasaporta kaydetsem daha sonra hat devr işlemini yapsam aynı numara üstünden hattım çalışmaya devam eder mi? Sorum bu
Bazı küfürler vardır rapor edilmeyen.bu nasıl bir artış a kodumun reçeli
6Kyı nasıl ödedin dostum. Ödemeden önce kayıt bilgileri istiyor o bilgilerde yurda giriş tarihi falan soruyor nasıl oldu oBen 6 k yı ödedim ama çalıştığım için şuan yurtdışına çıkış yapamıyorum 1-2 ay sonra yapcam bi sıkıntı olur mu acaba
Yurtdışının fiyat avantajı vardı hocam. Hem cihazı alcaksın adam gibi garantiden yararlanamıycaksın hemde 20k kayıt ücreti ödüyeceksin derken eskisi gibi avantajı kalmadı. Kayıt yaptıranlar mutlu kayıtsız kullananlar üzgün.Yakında yurt dışından telefon getirmek ile Türkiye'den almanın arasında fiyat farkı kalmayacak. Ben direkt bunu yaparlar diye bekliyordum.
Söylemek istediğim de bu zaten. Bu kadar iphone tutkunu varken yurtdışı fiyatlarıyla Türkiye fiyatlarını eşitlerler. Nasıl olsa alacaklar.Yurtdışının fiyat avantajı vardı hocam. Hem cihazı alcaksın adam gibi garantiden yararlanamıycaksın hemde 20k kayıt ücreti ödüyeceksin derken eskisi gibi avantajı kalmadı. Kayıt yaptıranlar mutlu kayıtsız kullananlar üzgün.
Hocam internet vergi dairesinden ödedim sadece imei kodu ve kişisel bilgilerimi istedi6Kyı nasıl ödedin dostum. Ödemeden önce kayıt bilgileri istiyor o bilgilerde yurda giriş tarihi falan soruyor nasıl oldu o
Telefonu bende 6k ödedim ama 3-4 gün sonra yurtdışına çıkıcam bir sıkıntı olur mu?
Ben 6 k yı ödedim ama çalıştığım için şuan yurtdışına çıkış yapamıyorum 1-2 ay sonra yapcam bi sıkıntı olur mu acaba
Yok hocam ama zannetmiyorum yani sıkıntı olacağınıBende aynı durumdayım. Bulabildiniz mi herhangi bir bilgi?