Yurt dışı telefona yılbaşında hat takınca mesaj geliyor mu?

Alaku

80+
Reaksiyon skoru
2
Açıklayacak olursam benim bi yurt dışı iphone um var ve ben eylül ayında kullanmaya başladım hattım zaten açık. Her sene başında kapanan yurt dışı telefonlar açıldığında YASALUYARI mesajı geliyor mu ? Geliyorsa bana neden gelmedi ? Türktelekom hattım çoğu kişinin hattı açılmamış belki ondandır bilmiyorum. Diğer operatörlere mesaj geldi mi duruma göre hattımı takmayacağım bir süre çünkü 8 ayı yıl sonuna denk getireyim

Hattını yılbaşından sonra taktıysan 4 aylık süre zaten başladı. Mesaj hemen gelmiyor.

şuan hat telefonda takılı mı. 31 aralıktan önce çıkartsaydın keske

hocam çıkarmadım şu an takılı değil ama 2 gün fln kullandım. Hem türktelekom kullananların daha açılmamış herhalde öyle duydum. Farklı operatör kullanıp mesaj gelen varsa demekki daha sıfırlanmamış kayıt süresi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hattını yılbaşından sonra taktıysan 4 aylık süre zaten başladı. Mesaj hemen gelmiyor.
hocam ben ilk taktığımda dakikasında geldi mesaj

arkadaşlar yd telefonum kapalıydı açıldı yılbaşından sonra ama vodafone hat çalışıyor kendi türk telekom hattımı takınca servis yok yazısı geliyor yardımcı olabilecek var mı kendi hattımla kullanamıyorum

Geri