Neler Yeni

Yurt Dışında Çalışmak

mfm125

80+ Silver
hemşireliği bırakma derim ya da orada okumaya devam et bi şekilde. Avrupada iş bulmak ya da ingilterede iş bulmak bi marifet değil zaten hertürlu %100 iş bulursun ama geriactric care ömür boyu yapılacak bisey degil ve sana yemin ediyorum 2 sene dolmadan başka mesleğe gecmeye baslarsın.
Hemsire olup gitmen cok farklı olur. maasin da daha iyi olur ve sınif farkı oluyor.

Ama şunu da belirtmek isterim hayat yaşantısı çok farklı yapacağın mesleğin getirdi ciddi sorumluluklar var turkiyede neredeyse yarısı kadar sorumluluk yüklenirken avrupada bu mesleklerin ciddiyeti prensibi daha farklı buna dikkat et derim. Burada umursanmayan şey orada başına sorusturma acabilir
Bu konuda haklısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
pasaport u gönderseler başvuracağım
İşveren ile görüştünmü?

eneskaya6

80+ Silver
iş ile alakalı değil ama kısa bir yaşanmış hikaye anlatayım. Avusturya da beraber çalıştığım türk arkadaşım vardı ailevi bi sıkıntı yaşıyordu bürodan alman biri ile telefonda bu konu hakkında konuşurken cocuk şey dedi ne yapayım öldüreyim mi( olan oldu anlamında) telefonu kapattıktan sonra bu alman arkadaş polisi arayıp böyle böyle sıkıntısı olduğunu ve telefonda bunu dediği diye belirtiyor

Türk arkadaş market alışverişinden dönerken evinin önünde özel hareket polisleri ve ambulans görüyor. dairesine çıkmışlar icerden birinin kapıyı açmasını bekliyormus polisler.
Ettiğin bir cümle bile o kadar farklı anlamlar taşıyor ki fıkra gibi olay

mfm125

80+ Silver
iş ile alakalı değil ama kısa bir yaşanmış hikaye anlatayım. Avusturya da beraber çalıştığım türk arkadaşım vardı ailevi bi sıkıntı yaşıyordu bürodan alman biri ile telefonda bu konu hakkında konuşurken cocuk şey dedi ne yapayım öldüreyim mi( olan oldu anlamında) telefonu kapattıktan sonra bu alman arkadaş polisi arayıp böyle böyle sıkıntısı olduğunu ve telefonda bunu dediği diye belirtiyor

Türk arkadaş market alışverişinden dönerken evinin önünde özel hareket polisleri ve ambulans görüyor. dairesine çıkmışlar icerden birinin kapıyı açmasını bekliyormus polisler.
Demek istediğin oradaki ortam farklı oraya göre davranislarina ve sözlerine dikkat etmelisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan Görü

nerden aklına geldi ** neyse sardı hikaye baya

Bu konuda haklısın

İşveren ile görüştünmü?
görüstük çalışma vizesini vercek bunun için ankaraya gitmek lazım pasaportta lazım ben de dedim pasaport gelince vizeyi gönderirsiniz ben öyle giderim

mfm125

80+ Silver
nerden aklına geldi ** neyse sardı hikaye baya

görüstük çalışma vizesini vercek bunun için ankaraya gitmek lazım pasaportta lazım ben de dedim pasaport gelince vizeyi gönderirsiniz ben öyle giderim
Yani seni kabul etti işveren demi

Top Bottom