YURT DIŞINDA İŞ YERİ

mustafak0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
680
Meslek lisesi mezunuyum ve iş yeri açma belgem var. Şuan üniversiteye hazırlanıyorum fakat aklımda,işimi tam anlamıyla öğrenip yurt dışında (almanya olur amerika olur) iş yeri açmak. Sormak istediğim ben burada bu belgeyle iş yeri açabiliyorum fakat yurt dışında bu iş nasıl oluyor elimdeki belgeyi gösterince açabiliyor muyum ? Yada sahip olmam gereken belgeyi nasıl alırım. Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim

Amerika'da dükkan açacaksan iyi bir yatırım yapman lazım 50K dolar civarı yoksa açamazsın.

Meslek lisesi mezunuyum ve iş yeri açma belgem var. Şuan üniversiteye hazırlanıyorum fakat aklımda,işimi tam anlamıyla öğrenip yurt dışında (almanya olur amerika olur) iş yeri açmak. Sormak istediğim ben burada bu belgeyle iş yeri açabiliyorum fakat yurt dışında bu iş nasıl oluyor elimdeki belgeyi gösterince açabiliyor muyum ? Yada sahip olmam gereken belgeyi nasıl alırım. Bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim
ohooh vizesi çalışma izni işveren ünvanı falan zor abi ya. alan neydi.

bölüm ne merak ettım bende de o belge var ama yurt dısında yapacagını sanmıyorum bır kere

valla ben de inşallah liseden mezun olunca o belgeyi alacağım.
kimileri üniversite mezunu, kafasını çalıştırarak zekasını konuşturarak parasını kazanıyor.
kimisi ise lise mezunu, projelerini, düşüncelerini ve ticari zekasını konuşturarak parasını kazanıyor.

Amerika'da dükkan açacaksan iyi bir yatırım yapman lazım 50K dolar civarı yoksa açamazsın.
Dükkan açma iznim olursa ve işi öğrenirsem parayı bulurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yolu bilmiyorum yolu bilsem uğraşırım zorluğuyla. Elektrik/Elektronik Güvenlik Sistemleri

bölüm ne merak ettım bende de o belge var ama yurt dısında yapacagını sanmıyorum bır kere

Elektrik/Elektronik Güvenlik Sistemleri

Şuan üniversiteye hazırlanıyorum da aklımda bu da var bu olursa üniversiteden kat kat daha iyi.

Son düzenleme:
Dükkan açma iznim olursa ve işi öğrenirsem parayı bulurum

Yolu bilmiyorum yolu bilsem uğraşırım zorluğuyla. Elektrik/Elektronik Güvenlik Sistemleri

Elektrik/Elektronik Güvenlik Sistemleri
o alan cidden iyi. arkadaşımın babası da o alandan mezunmuş. üniversiteyi de buna benzer bir bölümde okumuş artık hatırlamıyorum. kendisi kendi güvenlik firmasını kurmuş ve yaklaşık 9-10 tane yerde hizmet veriyormuş.
ama tabi herkeste aynı durum olmaz. yine de yurt dışı daha mantıklı.

Pasaport alıcan
Vize alıcan
Çalışma izni alıcan
Belli bir sermaye olması lazım
Anlayacağın sadece belge bir işe yaramıyor.

Pasaport alıcan
Vize alıcan
Çalışma izni alıcan
Belli bir sermaye olması lazım
Anlayacağın sadece belge bir işe yaramıyor.
Bir belgeyle açacağımı zaten pek düşünmüyordum. Nelere ihtiyacım olması gerektiğini bilmiyordum biraz daha araştırıcam üniversite yerine bunu yapabilirim.

Knk ilk başta vize lazım onun içinde paran yoksa boş boş gezeceksen vermezler çalışma izni vs Alman lazım birde sonrasını bilmiyorum

Ben bile annem Amerika’da yaşıyor zar zor vize aldım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas