Yurt Dışında Yaşamak İçin En İyi Yol Hangisi Sizce??

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
Yero yurt dışı eğitim programı ile iletişim halinde oldum bir süre ve makul bi dil okulu fiyatı ile Avustralya da okuma şansı tanıyorlar aldığın vize 4 aydan fazla olması taktir de çalışma izni alabiliyorsun eğer çalışma izni alıp da 4 ay boyunca sorunsuz bir şekilde ülkede bulunursan senin vizeni uzatıp oturum hakkı tanıyorlarmış ve bu süreçte artık o ülkede yaşayıp çalışabiliyorsun normalde Kanada ve Amerika içinde geçerli olan bu yol çoğu zaman vize başvurusunda onay almama şansın olduğu için Avustralya daha iyi olur dediler. (yanlışım da olabilir ama bildiklerim bu şekilde) Peki bu tarz yolları kullanarak yurt dışına çıkan ve yaşayan biri var mı aranızda veya önerileriniz ne olur. Artık yurt dışına gidip yaşamak istiyorum ve bu durumu kaçak yollarla değil de yasal bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum.

2020 yılında erasmus ile yurt dışına çıktım o sırada yurt dışında yaşamak için araştırmalar yaptım o dönem koronaya yakalananınca beni geri yolladılar Türkiye'ye sonrasında İsveçe çıkma şansım oldu ve hayatımda bu kadar mükemmel sistemi hayat kalitesi ve insan yapısı gerçekten görmedim orada çalışma izni için tıpkı Türkiyede ki gibi işkura benzer kurumlara başvuru yaptım ve çalışma izni başvurusu yaptım bu süreçte ülkeyi gezme şansım oldu ve aşık oldum ülkeye ama tabi ki nerede şansımız güldü ki orada da çalışma izni başvurusunda red cevabı geldi böylelikle geri dönmek zorunda kaldım dediğim gibi iltica edebilirdim ama amacım yasal yollar ile fırsat yakalamak o yüzden daha önce bu programları kullanıp yurt dışında yaşayan birileri varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bence sen bu dediğin programları yapay zekaya sor doğruluğuna bir bak , abd'de yanılmıyorsam 6 aydan uzun süre bulunman lazımdı . Birde ne iş yapacağında önemli , avustralyada uzmanı olduğun işte rekabet çok veya kapasite az olabilir bunu araştırarakta git

bence sen bu dediğin programları yapay zekaya sor doğruluğuna bir bak , abd'de yanılmıyorsam 6 aydan uzun süre bulunman lazımdı . Birde ne iş yapacağında önemli , avustralyada uzmanı olduğun işte rekabet çok veya kapasite az olabilir bunu araştırarakta git
yapayzeka internet bilgisi sunuyor karşıma internet bilgisine biraz olsa da hakimim ama tecrübe etmiş kişilerin de bilgisi önemli o yüzden konu açtım yapmış denemiş yapacak olan var mı diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri